ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Lista greșelilor făcute de ratingurile din FIFA 21: eroarea care l-a înfuriat pe Cristiano Ronaldo

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 14:32 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 15:24

Mai multe publicații au făcut o listă a erorilor celor de la EA Sports.

De când s-au anunțat ratingurile primilor 100 de jucători în viitorul FIFA 21, multe voci au criticat alegerile celor de la EA, cu vedete ca Aubameyang și Lukaku, nervoși pe faptul că evoluțiile lor nu au fost apreciate cum trebuie de dezvoltatorii celui mai popular simulator de fotbal din lume.

Alte erori ale celor de la EA sports

De exemplu Timo Werner a scăzut și el de la 86 la 85, deși a contribuit cu 34 de goluri sezonul trecut pentru Leipzig.

Tot din Bundesliga, Jadon Sancho și Serge Gnabry au primit ratinguri mai mici la viteză, deși aceasta este una din principalele lor calități. Iar cei doi chiar au avut sezoane excelente, Gnabry cucerind titlul și Liga Campionilor alături de Bayern. Iar Sancho este depășit de fotbaliști ca Havertz sau Ciro Immobile, un lucru cel puțin curios.

Cei de la Bayern pot fi furioși și pentru ratingul incredibil al lui Thiago Alcantara, care a scăzut de la 87 la 85, deși spaniolul a reușit 91% pase complete. Iar marea surpriză a sezonului, tânărul Alphonso Davies, senzația din Canada, nu a fost introdus pe lista primilor 20 de fundași stânga, depășit de jucători ca Bernat, Joao Cancelo sau Alena un fapt incredibil. 

La final și ratingul slab, de 77, la capitolul fizic pentru Cristiano Ronaldo este surprinzător, chiar dacă portughezul are 35 de ani. În realitate însă, puțini fotbaliști au forța și condiția lui fizică, iar EA n-a ținut cont de asta. 

Citește și alte știri din categoria esports:

Continuă discuțiile pe marginea ratingurilor din FIFA 21 » Downgrade important pentru Gareth Bale

Încă doi jucători au primit carduri spectaculoase în Ultimate Team

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează