ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Modul Carieră se schimbă total în FIFA 21

FIFA 21
FIFA 21

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 15:03 / Actualizat sambata, 15 august 2020 17:11

Gamerii se vor putea bucura din nou de popularul mod de joc. 

Modul Carieră este potrivit pentru cei care visează să își construiască propriul club așa cum doresc, dar care nu au răbdare complexitatea întâlnită în seria Football Manager de la Sega. Vestea bună este că, datorită noilor modificări anunțate de EA Sports, modul Carieră se va apropia mai mult de simulatorul de manager de fotbal. 

Se vor putea face antrenamente personalizate în funcție de jucători

Când vine vorba de simularea unui meci, cei de la EA îi oferă gamerului mai multe posibilități de a interveni tactic, de a urmări cum se descurcă fotbaliștii, pentru a putea efectua schimbările necesare. Nu va mai fi la fel de rapid, dar gamerii vor putea să facă modificările necesare pentru a întoarce soarta unui meci. 

În sfârșit jucătorii vor avea posibilitatea de a dezvolta fotbaliștii în direcția dorită. Gamerii vor avea acces la mai multe atribute, vor decide pe ce trăsătură să se concentreze fotbaliștii la antrenamente, eventual vor putea chiar să și schimbe poziția unui fotbalist pentru a se plia pe sistemul tactic dorit. Și antrenamentele vor fi mult mai complexe, iar modul în care acestea se vor desfășura va afecta direct prestația într-o partidă, deci trebuie atenție ca fotbaliștii să nu fie epuizați, să fie în forma cea mai bună posibilă. Așa că trebuie un echilibru în exercițiile comandate, în modul în care o echipă să se pregătească. 

Această complexitate va ajuta foarte mult modul Carieră, care va atrage iar foarte mulți gameri. Aceste schimbări dar nu numai vor arăta jucătorilor că cei de la EA chiar pot învăța din greșeli. 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN CATEGORIA ESPORTS: 

Un argentinian mai puțin cunoscut este la fel de valoros ca Messi în FIFA 21

Roma a primit o siglă nouă în FIFA 21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mache01
mache01  •  16 August 2020, 02:21

Deci articol mai platit ca asta nu exista, nici la Gigi la palat nu ies asa epitetele. Mai ales ca se vede de la o posta ca nu e scris la gsp in redactie ca este corect gramatical. Sunt rasfatati an de an gamerii cu fifa asta mai ales suporterii Piemonte Calcio.

294123912022303
Ion Popescu  •  15 August 2020, 23:11

O porcarie de joc care nu are nici macar jumatate din ce se putea face in FIFA 2007 in Career Mode. Au omorat acest mod de joc ani de-a randul ca sa transforme jocul in "pufuleti cu surprize", "pay to win", un joc cumparat de copii imaturi care-si cheltuie alocatia (sau mai grav, banii parintilor) ca sa desfaca FIFA Packs in care poti primi orice fara sa stii. Un joc de pariuri fara nici o legislatie care sa-l reglementeze pentru ca politicienii nostri abia au invatat ca laptopul se deschide unde sunt balamalele. Nu mai promovati porcaria asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close