ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

N-au prins Echipa Sezonului, dar tot au primit carduri foarte bune

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 11:54

3 jucători din Serie A sunt ultimii care beneficiază de bonusurile de la EA. 

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la EA elibereză un set de carduri pentru jucătorii care nu au prins Echipa Sezonului, dar care prin evoluțiile lor își asigură totuși upgrade-uri importante.

 

Card de 91 OVR pentru Allan de la Napoli

Primul este mijlocașul celor de la Napoli, Allan, un fotbalist cu evoluții constant bune. De aceea cei de la EA i-au dedicat două carduri Flashback, unul de 88, altul de 91, care reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care vor un mijlocaș box-to-box pentru echipele din Italia. 

Cel de 88 este mai ieftin, challenge-ul nu va costa mai mult de 80.000 de monede, însă gamerii vor sta cu ochii pe cel de 91, cu atribute foarte bune. Brazilianul este genul de jucător care poate acoperi mijlocul terenului, să se apere bine pentru ca apoi să declanșeze atacuri. 

Cu dribling bun și precizie la șut, Allan poate rezolva multe probleme, așa că sigur se vor găsi gameri care vor scoate din portofel peste 250.000 de monede ca să îndeplinească challenge-urile necesare. 

Cardul de 92 OVR al lui Joao Pedro poate fi obținut până pe 5 iunie

Celelalte două carduri apațin lui Joao Pedro, 92 OVR, vârful celor de la Cagliari și Jeremie Boga, de la Sassuolo, 89 OVR. 

Aceste două carduri pot fi obținute prin îndeplinirea a 4 obiective în joc. Cardul lui Pedro este valabil până pe 5 iunie, pentru francezul Boga jucătorii trebuie să se grăbească, obiectivele vor expira vineri, 29 mai. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

FIFA 20 a dat verdictul: cine e mai bun, Cristiano Ronaldo sau Ronaldo brazilianul? Scorul este drastic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează