ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Un fotbalist de la Manchester City e maestru la FIFA 20! Ronaldo, Pele și Gullit sunt printre jucătorii din echipa lui

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 11:45 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 13:18

Ucraineanul Oleksandr Zinchenko, fundașul stânga de la Manchester City, este fan FIFA 20 și și-a făcut o echipă spectaculoasă în FIFA Ultimate Team.

Nu este de mirare că Zinchenko l-a învins pe Kun Aguero, noua „senzație” din FIFA. Ucrainianul este și el un jucător avid al simulatorului celor de la EA și mereu își construiește formații care mai de care mai puternice în Ultimate Team. Ultima este și ea foarte bună și este foarte greu de bătut. 

Are 9 carduri de peste 90 OVR

În apărare se regăsesc Alisson, cu cardul lui de 97 OVR, acompaniat de Dani Carvajal, 94 OVR, pe dreapta, pe centru apar Eder Militao și Marquinhos, cu 90, respectiv 94 OVR și pe stânga, Zinchenko și-a plasat cardul lui special de 99 OVR. 

Două mari legende alcătuiesc linia de mijloc, este vorba de brazilianul Pele, retras în linia mediană, cu cardul de 94 OVR și „metronomul” olandez Gullit, 90 OVR. În fața lor apar două carduri fabuloase, cel al colegului de la City, Kevin de Bruyne, cu cardul lui de 99 OVR și cel al lui Luis Alberto, de 97 OVR. Acestea asigură o creativitate mare, dar și goluri. 

Zinchenko este fan Ronaldo

O altă legendă braziliană, Ronaldo, 94 OVR, ocupă un loc în avanposturi alături de golgheterul la zi din Anglia,  Jamie Vardy, cu cardul lui spectaculos de 95, care este letal în fața porții. Cu asemenea mijloc și atac, Zinchenko va face foarte multe victime în Ultimate Team. 

Citește mai multe știri despre FIFA 20: 

Aritz Aduriz, card spectaculos în FIFA 20 » Upgrade-uri pentru legenda lui Athletic Bilbao

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează