ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Planul revoluționar al PES: „Vom redefini genul!” » Promisiunea celor de la Konami

Cei de la Konami vor sacrifica următoarea ediție a PES, care va fi doar un update, dar lucrurile vor arăta cu totul diferit anul viitor.
Cei de la Konami vor sacrifica următoarea ediție a PES, care va fi doar un update, dar lucrurile vor arăta cu totul diferit anul viitor.

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 12:01 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 09:07

EA Sports nu va avea rival în acest an! Cei de la Konami vor sacrifica următoarea ediție a PES, care va fi doar un update, dar lucrurile vor arăta cu totul diferit anul viitor. 

Compania japoneză a simțiti dezamăgirea fanilor, așa că a reacționat repede să îi asigure pe gameri că nu au fost uitați. 

La PES 2022 va fi folosit Unreal Engine 5, dedicat urmatoarei generații de platforme

În primul rând PES 2022 va fi construit cu ajutorul Unreal Engine 5, probabil cel mai avansat engine în acest moment și va fi dedicat platformelor next gen. Konami promite o fidelitate grafică ieșită din comun, plus câteva inovații „care vor redefini acest gen de jocuri”. 

De aceea echipa a decis ca să nu grăbească producția și anul acesta să se bazeze pe scheletul PES 2020, la care se vor adăuga update-urile privind schimbările de lot, etc.

Așa că cei de la EA Sports sunt avertizați, anul viitor vor trebui să ridice nivelul. Ce-i drept, FIFA 2021 va avea o versiune dedicată pentru PS5 și Xbox Serie X, rămâne de văzut cât de importante vor fi îmbunătățirile aduse. 

Citește și alte știri din categoria Esports: 

O nouă opțiune pentru fani în Summer Heat: carduri cu un potențial uriaș

Un gamer a realizat cea mai bună posibilă echipă din Ultimate Team formată doar din fotbaliști de la Bayern

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  17 Iulie 2020, 06:25

"Redefeni"??? Vai mama voastra de "jurnalisti" agramati...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează