ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Ribery încă poate face diferența în FIFA! Card spectaculos primit în Summer Heat

Frank Ribery // FOTO: Guliver/GettyImages
Frank Ribery // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 10:33 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 11:48

Cardul de 94 al francezului Frank Riberty îi face să viseze pe pasionații de FIFA 20.

Veteranul Fiorentinei primește și el un card spectaculos în Summer Heat, iar jucătorii vor fi tentați să îndeplinească SBC-ul pentru el, pentru că va rezolva multe probleme pe flancul stâng. 

Cardul costă aproximativ 700.000 de monede

Atributele francezului sunt fantastice. Ribery își păstrează viteza explozivă, 97, driblingul, la 96, este de top, la fel stă mijlocașul și la capitolul pase și chiar la șut, ceea ce îl face aproape un playmaker perfect. Ribery va putea face oricând diferența cu o pasă bună, sau cu o execuție de efect. Cum și la capitolul fizic stă bine, francezul chiar poate reprezenta o opțiune foarte bună în acest final de ciclu. 

Totuși prețul este unul mare, mai ales pentru un card care nu poate fi tranzacționat. Ribery va costa în jur de 700.000 de monede, dar gamerii care își permit îi vor da sigur o șansă. 

Citește mai multe știri din eSports 

FIFA 20 reinventează regulile! Eroare incredibilă într-un meci: schimb de roluri între un portar și un jucător

Ousmane Dembele impresionează, dar doar în FIFA 20

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează