ESPORTS  »  FIFA 20  »  LA LIGA

Scandal în Spania » Barcelona nu și-a lăsat un jucător să participe la un turneu de FIFA 20

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 20:01

Setea de fotbal este mare. Până când „sportul rege” va reveni după epidemia de coronavirus, fanii s-au orientat către evenimentele esports, iar FIFA 20 este în centrul preferințelor.

Un youtuber celebru din Spania, sprijinit de prestigioasa publicație Marca, a organizat un turneu cu 20 de echipe, la care vor participa chiar jucători din cadrul echipelor din La Liga.

Fiecare formație și-a desemnat un jucător, iar de la liderul Barcelona fusese anunțat Sergi Roberto. Din păcate, acesta nu a mai participat pentru că nu a fost lăsat de club, care are un contract de sponsorizare cu Konami, „rivalul” celor de la EA când vine vorba de simulatoare de fotbal. Fanii nu au apreciat gestul și au criticat dur Barcelona pe rețelele de socializare.

Turneu fără Barcelona - Real Madrid 

Aceștia voiau șansa să vadă cum s-ar fi descurcat Sergi în fața rivalului de la Real, Marco Asensio, sau a eroului lui Atletico de pe Anfield, Marcos Llorente.  Acest lucrur nu este posibil acum, iar gamerii și-au exprimat vocal nemulțumirea.

Citește mai multe știri din eSports:

Rapid, meci în FIFA 20! Se luptă cu o rivală din Liga 2 + de ce cumpără fanii bilete

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
432575244056738
Amariei Catalin  •  23 Martie 2020, 21:14

PES 2020 e peste FIFA 2020 din toate punctele de vedere. Ar fi indicat un turneu de PES cu certitudine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează