ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

VIDEO Sergio Aguero a rămas fără replică la FIFA 20 » A fost învins chiar de... Aguero

Sergio Aguero e din nou viral după o înfrângere la FIFA 20.
Sergio Aguero e din nou viral după o înfrângere la FIFA 20.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 12:30

Sergio Aguero e din nou viral după o înfrângere la FIFA 20.

Atacantul celor de la Manchester City a devenit cel mai de succes streamer atunci când vine vorba de FIFA 20. Argentinianul are în față o carieră de succes după ce se lasă de fotbal având deja sute de mii de oameni îi urmăresc materialele video. Aguero participă la competiții și vorbește în direct cu Messi, face totul natural și i-a cucerit deja pe jucătorii de FIFA.

Meciul urmărit de peste 30.000 de fani

Urmăritorii săi s-au amuzat foarte tare când au văzut reacția golgeterului de la City atunci când a fost învins de un coleg, iar cel care a marcat a fost chiar varianta sa digitală. Meciul a avut loc în cadrul unui turneu caritabil organizat de campioana în exercițiu din Premier League. Aguero și-a găsit „nașul” în persoana lui Zinchenko. Amândoi au jucat cu City, dar ucrainianul s-a descurcat mai bine și a marcat chiar cu Aguero, spre dezamăgirea „originalului”. 

Partida a fost urmărită de peste 30.000 de oameni și majoritatea l-au consolat la final pe argentinian. Acesta se va putea revanșa pe teren, pentru că Premier League este aproape să se reia. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 7: Florinel Coman a primit un card senzațional în FIFA 20 Ultimate Team

Citește mai multe știri de eSports:

Decizie drastică: EA a anulat toate competițiile de esports cu public din această vară! Dar e și o veste bună

EA i-a dedicat două carduri speciale lui David Silva, iar valorile sunt impresionante

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează