ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Și Manchester United, și City au primit upgrade-uri importante în noul update FIFA 20

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 11:43

FIFA 20. Fanii lui Manchester United și City au motive să își frece mâinile de fericire. 

După cum i-au obișnuit pe gameri, cei de la EA Sports au venit cu noi modificări în baza de date a jocului și o serie de fotbaliști au primit îmbunătățiri. 

Ultimele meciuri ale celor de la Manchester United, înainte de pandemie, i-au convins pe cei de la EA să ofere upgrades mai multor fotbaliști din lotul lui United. Mason Greenwood este speranța suporterilor lui United și a crescut de la 73 la 74 OVR, ceea ce înseamnă că o serie de atribute, precum finalizarea sau driblingul au crescut destul de mult și asta îl va face pe internaționalul englez și mai periculos. 

Mason, Fred și Ighalo sunt principalii beneficiari de la Manchester United

Atacantul adus în această iarnă din China, Odion Ighalo, a impresionat în cele câteva apariții în tricoul echipei lui Solskjaer, așa că și el a crescut la 78, iar potențialul s-a mărit și el. 

Și mijlocașul brazilian Fred a avut evoluții apreciate în partea a doua a sezonului, așa că a beneficiat și el de câteva îmbunătățiri, chiar dacă nu importante.

Ryad Mahrez plus la creativitate

Nici rivalii din oraș, campionii de la Manchester City, nu au motive să se plângă. Un jucător deja valoros, algerianul Ryad Mahrez  a crescut deja la 86 OVR, cu îmbunătățiri importante la creativitate.

În schimb Joao Cancelo nu a convins pe nimeni la City și, în consecință, a fost „taxat” și de cei de la EA, a scăzut de la 83 la 82 și potențialul nu mai este 87 ci 86.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește și alte știri despre FIFA 20:

Cadou de 1 mai de la EA Sports: un card spectaculos cu David de Gea!

Ce superechipă se poate construi cu 3 milioane de monede în Ultimate Team! Leo Messi, Aguero și Varane sunt printre titulari

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează