ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Ce superechipă se poate construi cu 3 milioane de monede în Ultimate Team! Leo Messi, Aguero și Varane sunt printre titulari

Leo Messi și Raphael Varane sunt doi dintre cei mai buni jucători din FIFA 20 // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi și Raphael Varane sunt doi dintre cei mai buni jucători din FIFA 20 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 10:53

Nu este ușor să faci o echipă tare nici măcar cu bani mulți, dar gamerul Mattia Guarracino, aka Lonewolf 92, le-a arătat fanilor ce prim „11” și-a construit.

Mulți gameri reușesc să acumuleze o avere în Ultimate Team, dar asta nu înseamnă că sunt și jucători buni. În FIFA nu este de ajuns să ai bani, trebuie să ai grijă de foarte multe aspecte ca să îți faci o echipă greu de bătut. 

Mattia Guarracino, aka Lonewolf 92, este un gamer profesionist, reprezintă gruparea italiană Sampdoria și este bine cotat în Europa. Așa că mulți gameri îi ascultă sfaturile, iar acum acesta s-a hotărât să îi ajute și pe cei care au bani mulți, dar nu știu cum să construiască o echipă eficientă. 

Francezii domină linia defensivă

Ter Stegen este portarul ales de gamer, în timp ce pe flancuri merge pe mâna lui Nelson Semedo și Benjamin Mendy, jucători care asigură viteză și un aport ofensiv important. Clement Langlet și Raphael Varane sunt aleși în centrul apărării, doi fundași scumpi, dar care nici nu consumă toate fondurile. 

Pentru un mijloc echilibrat, puternic, dar și tehnic, a mers pe un trident format din Moussa Sissoko, Frenkie de Jong și coreanul lui Tottenham, Son. Așa Lonewolf asigură că vei avea creativitate mare, mai ales prin pasele olandezului, un mijlocaș puternic, box-to-box, Sissoko, dar și un fotbalist amenințător în fața porții, ca Son. 

Messi, Aguero și Mane în atac

Banii cei mai mulți se vor duce în atac, dar cu tripleta Lionel Messi, Kun Aguero și Sadio Mane, golurile sunt asigurate și foarte puține apărări vor rezista. Sunt și alte variante, dar italianul este convins că aceasta este cea mai bună echipă pentru suma de 3 milioane de monede. 

Citește mai multe știri din eSports:

Ianis Hagi, strălucitor în FIFA20, cu noul card special creat pentru el! 9 goluri într-o singură partidă + ce atribute are

Gică Hagi e vedetă într-un „11” imbatabil în FIFA Ultimate Team! E în echipa unui jucător Premier League

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează