ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA20. Spectacol total în primele meciuri din cea mai tare competiție de FIFA 20

Goluri multe si dramatism au caracterizat prima zi din Stay Home and Play.
Goluri multe si dramatism au caracterizat prima zi din Stay Home and Play.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 13:45

FIFA20. Goluri multe si dramatism au caracterizat prima zi din Stay Home and Play. 

Prima partidă a adus și victoria cea mai clară. Jucătorul celor de la Brondby, Jesper Lindstrom, l-a zdrobit pe reprezentantul francezilor de la Marseille, Saif Khaoui, cu 8 la 2. Pentru mijlocașul danez va urma o provocare mai mare, în persoana lui Cezar Azpilicueta, de la Chelsea. 

Jucătorii cluburilor nordice mai buni

În schimb, în duelul dintre Nabil Bahoui (AIK) și Mohamed Ihattaren (PSV) s-au marcat 6 goluri. Cele două defensive s-au remarcat și doar pe final Bahoui a reușit să facă diferența, cu două goluri, iar AIK s-a impus cu 4 la 2. 

A fost o zi foarte bună pentru reprezentanții cluburilor nordice. Djurgarden, pentru care a evoluat Jesper Karlstrom, a câștigat clar în fața Valenciei, pentru care a jucat Manu Valejjo, cu 5 la 2.

FC Copenhaga a încheiat această zi cu un succes. Mohammed Daramy a fost singurul care a reușit să nu primească gpl și a trecut de Nikolai Alho, de la Helsinki, cu 3 la 0. 

Citește și alte știri despre FIFA20:

eLiga 1, competiția de FIFA20, se vede la TV două ore pe zi! Andu, jucător profesionist: „Sunt 6 echipe pentru lupta la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close