ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Summer Heat transformă un fundaș din Franța într-unul din cei mai buni apărători din tot jocul

Malang Sarr
Malang Sarr

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 04:52 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 11:02

Upgrade-ul primit de Malang Sarr este impresionant.

Apărarea este un element vital în Ultimate Team, mai ales în această fază târzie, când majoritatea atacanților sunt maximizați și asta îi face foarte greu de oprit. De aceea obținerea unui card foarte bun pentru un fundaș este o prioritate absolută pentru orice gamer.

Card de 92 OVR pentru jucătorul lui Nice

Așa că Summer Heat vine cu o surpriză pentru jucători: un card de 92 OVR pentru „colosul” din apărarea lui Nice, Malang Sarr. Acesta are tot ce își poate dori cineva de la un apărător, viteză de reacție mare, fizic puternic, toate atributele pentru a ține piept atacurilor adverse. În plus Sarr are și un control bun al balonului, un capitol la care mulți fundași sunt deficitari, ceea ce îl face ideal pentru un joc de posesie, cu pase scurte și precise. 

Nici nu costă mult, în jur de 130.000 de monede, ceea ce îl va face și mai tentant pentru gamerii aflați în căutarea unei soluții bune pentru defensivă. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close