ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Înfrângerea lui Liverpool cu City i-a afectat pe gameri! Ce s-a întâmplat la Summer Heat

Foden a marcat contra lui Liverpool // FOTO: Guliver/GettyImages +16   FOTO
Foden a marcat contra lui Liverpool // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 09:42 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 09:59

Liverpool, campioana din Premier League, a pierdut cu Manchester City, 0-5, iar înfrângerea are urmări și la FIFA 20. Foarte mulți gameri au „pariat” pe Fabinho, în duelul cu Foden din Summer Heat. 

Suporterii lui Liverpool au avut parte de primă trezire dură la realitate. Manchester City le-a arătat oamenilor lui Klopp că vor avea mult de muncă să își păstreze titlul în sezonul viitor. Dar acesta nu a fost singurul motiv de supărare.

Încrezători în forța echipei lor, fanii cormoranilor au mers pe mâna brazilianului Fabinho în campania Summer Heat. Majoritatea gamerilor s-au păcălit, iar rețelele de socialziare au fost invadate de ironii din partea celorlalți jucători. 

Mai ales că cei care l-au preferat pe Foden se bucură acum de un card formidabil, de 95 OVR.  Totuși cei care l-au preferat pe Fabinho nu trebuie să fie supărați, s-au ales oricum cu un card foarte bun, de 92 OVR. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Ce îmbunătățiri pot primi starurile lui Liverpool în FIFA 21

Următoarea alegere din Summer Heat nu îi va impresiona pe gameri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează