ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Surpriză în FIFA20: un jucător din America a devenit cel mai căutat fundaș din Ultimate Team

Gamerii au rămas uimiți să vadă ce card spectaculos a primit Ike Opara, fundașul central al celor de la Minnesota United
Gamerii au rămas uimiți să vadă ce card spectaculos a primit Ike Opara, fundașul central al celor de la Minnesota United

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 10:56

Ben Yedder, fotbalistul lui Monaco, nu este singurul fotbalist care se laudă cu un card exagerat

Gamerii au rămas uimiți să vadă ce card spectaculos a primit Ike Opara, fundașul central al celor de la Minnesota United. Americanul este unul dintre protagoniștii Echipei Sezonului din Major Soccer League, cu un card de 92 OVR. 

Nu asta îl face însă atât de special, ci atributele cu care acesta este înzestrat. Fundașul de 31 de ani are 96 la viteză, 95 la atributele fizice și 91 când vine vorba de capitolul apărare. 

Card de 92 OVR pentru Ben Yedder

Practic, Opara va avea aceeași viteză de reacție cu jucători ca Adama Traore, Mbappe sau Salah. Iar cu 98 la forță, va fi aproape imposibil de bătut de orice atacant. 

De aceea, la un preț de 320.000 de monede, Opara poate deveni cel mai popular fundaș central din joc. Van Dijk sau Varane sunt mai valoroși, dar pot costa milioane de monede, așa că apărătorul american se prezintă ca o opțiune excelentă. 

Citește și alte știri despre FIFA20: 

Ben Yedder este surprins de cardul său din FIFA 20! Reacție dură a fanilor: „Mai bine mă târăsc pe cioburi decât să joc contra lui”

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează