ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Veste bună pentru gameri: EA a rezolvat o serie de bug-uri din joc

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 14:52 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:49

În ultimele zile rețelele de socializare au fost asaltate cu imagini din meciurile de FIFA 21, care prezentau tot felul de erori. 

De aceea, cei de la EA s-au grăbit să vină cu un patch care rezolvă o parte dintre aceste probleme, principala fiind cea în care arbitrul fluiera finalul partidei sau a reprizei în momente total nepotrivite, cum ar fi chiar înaintea marcării unui gol. 

Teoretic, jucătorii nu vor mai levita pe teren

Numărul de cartonașe galbene, redus

Un alt element rezolvat de acest update îl reprezintă numărul mare de cartonașe galbene acordate de arbitru. EA a acționat ca un VAR și a redus acest lucru spre satisfacția gamerilor. 

Acest update reușește să scape jocul celor de la EA de o serie de probleme, iar asta îi va aduce din nou pe dezvoltatorii jocului în grațiile fanilor. 

Citește mai multe știri din esports:

FIFA 21 Challenge, cel mai vizionat event de esports din istoria EA

G2 câștigă grupa în Blast Fall Series 2020

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adiktedz
adiktedz  •  07 Noiembrie 2020, 14:18

Pe gamerii ii cam doare in pix de EA. sper ca monstruozitatea asta de Ultimate Team sa ia Ban in toate tarile din lume si EA sa dea faliment sa nu ii mai vedem vreodata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează