ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Veste proastă pentru gameri: e imposibil să se obțină o echipă cu rating de 99 în Ultimate Team!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 15:33 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 15:42

 Mai mulți gameri profesioniști au încercat toate combinațiile posibile. Concluzia este că o echipă aproape perfectă, de 00, nu poate fi obținută, pentru că, din punct de vedere al chimiei într-un lot, nu se poate atinge o valoare mai mare de 98.

 În joc nu există mai mult de 10 carduri de 99, din Messi și Cristiano Ronaldo au câte 2 asemenea carduri. Nici la cardurile de 98 lucrurile nu stau mai bine, Mbappe deține doar el două dintre ele. 

Doar 10 de 99 OVR în joc

În plus există și rezerve, iar acestea pot afecta o echipă formată doar din carduri mari. În plus există poziții, de exemplu fundașii laterali, în care cele mai mari carduri nu depășesc 95, așa că oricâte combinații au încercat, gamerii nu au putut obține decât o formație de maxim 98, la fel ca în versiunea FIFA 19. 

Poate că în FIFA 21 se va atinge echipa visată de toți în Ultimate Team. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

Dezamăgire pentru Cristiano Ronaldo: Messi îl va depăși și în FIFA 21

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close