ESPORTS  »  FIFA 20  »  ULTIMATE TEAM

VIDEO Cel mai norocos jucător de FIFA 20! I-a primit pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi în același pack la Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 10:08

Un jucător de FIFA 20 a stârnit invidia întregii planete. Omul a reușit o performanță pentru care alții plătesc bani buni: îi are pe Lionel Messi și pe Cristiano Ronaldo în aceeași echipă la Ultimate Team.

Milioanele de jucători de FIFA care se joacă în Ultimate Team visează să aibă măcar unul dintre cele două superstaruri în echipă, dar șansele sunt foarte mici. Nici să îi achiziționezi nu este ușor, în marketplace valorează peste un milion de monede, o sumă imensă chiar și pentru cel mai înfocat gamer.

De aceea atunci când un jucător din Franța, Joao Manuel, i-a nimerit pe amândoi în același pack, a rămas cu gura căscată. Pentru că nu l-ar fi crezut nimeni ce noroc l-a „lovit”, omul a postat pe rețelele de socializare filmulețul cu pack-ul magic și clipul a devenit instant viral. Francezul a recunoscut că s-a rugat înainte de a lua pachetul și pronia cerească se pare că l-a ajutat. 

Dacă asta nu era suficient, la nici 24 de ore același jucător s-a „pricopsit” cu Cristiano Ronaldo în alt pack. Există însă și o veste rea, cel puțin pentru el: nu poate să schimbe nici una dintre cărți. Nu este așa că asta te face să te simți mult mai bine?

Citește mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro - AICI

FIFA 20 // Cine sunt cei 5 mijlocași ofensivi de perspectivă pe care trebuie să îi transferi acum

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
slobozia1974
slobozia1974  •  11 Noiembrie 2019, 11:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează