ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

VIDEO Kun Aguero a „băgat autobuzul în poartă” ca să îl bată pe Veron! 3 meciuri de foc

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 13:21

Atacantul lui Manchester City, Sergio „Kun” Aguero, s-a impus în fața compatriotului său, Juan Veron, în două meciuri de FIFA 20 (1-1, 2-0, 1-0).  

Cunoscut pentru apetitul său ofensiv, Kun Aguero a schimbat tactica în cele trei partide contra fostului mare internațional al „pumelor”, Juan Veron. 

Cei doi s-au provocat la un mic turneu de FIFA 20 și au mers pe sistemul cel mai bun din 3 partide. Aguero și Veron, în a căror echipe au evoluat și alți gameri sau jucători profesioniști, au remizat în prima partidă, 1-1. Apoi echipa lui Aguero s-a impus cu 2 la 0. 

Confruntarea dintre Kun Aguero și Veron s-a decis în a 3-a partidă

A urmat meciul decisiv, în care Veron s-a năpustit în atac, mai ales că formația lui Aguero a deschis scorul. A urmat un asediu total, spre careul atacantului de la City. Acesta a rezistat eroic, s-a apărat în continuu, spre disperarea lui Veron.

 Dacă acesta a fost frustrat, în schimb Kun a părut amuzat de suferința rivalului și s-a distrat, chiar dacă nu mai ajungea la poarta adversă. 

Până la urmă scopul a scuzat mijloacele și Aguero a câștigat și al treilea meci cu 1 la 0. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

Un suedez e noua surpriză FIFA 20! Cardul lui este unul din cele mai bune din Bundesliga

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close