ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

VIDEO Cele mai importante goluri ale lui Manchester City din acest sezon, recreate în FIFA 21! Cum arată în joc bucuria lui Pep Guardiola

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 15:34 / Actualizat luni, 24 mai 2021 15:34

Manchester City a câștigat titlul în Premier League după un sezon absolut fantastic, în care a început cum nu se poate mai rău, dar a terminat la cel mai înalt nivel. În cinstea performanței reușite de „cetățeni”, EA Sports a recreat în FIFA 21 cele mai importante goluri și momente din acest an competițional.

Astfel, golurile superbete marcate de Foden contra lui Liverpool sau de De Bruyne împotriva lui Crystal Palace au prins „viață” și în FIFA 21. Creatorii celebrului joc n-au ratat nici reacțiile lui Pep Guardiola sau festivitatea de premiere de la finalul sezonului.

Primele informații despre FIFA 22: posibila dată de lansare și cine va fi jucătorul de pe copertă
FIFA 22
Primele informații despre FIFA 22: posibila dată de lansare și cine va fi jucătorul de pe copertă

Manchester City a dominat autoritat a doua jumătate a sezonului din Premier League și a terminat la 12 puncte distanță de Manchester United, rivala din oraș, ocupanta locului secund. 17 puncte a pus Guardiola între City și Liverpool, fosta campioană a Angliei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează