ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Două legende fac senzație în FIFA 21!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 13:18 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 14:34

Continuă seria de carduri ICON disponibile pentru provocări SBC.

Mai este puțin până la Echipa Sezonului, dar până atunci gamerii au cu ce să își ocupe timpul. EA se ține de promisiuni și eliberează carduri ICON mai accesibile pentru gameri. Cel puțin în teorie, pentru că prețurile uriașe reflectă valoarea acestor legende ale fotbalului. 

Îndeplinirea provocărilor costă 1,4 milioane de monede 

Fabio Cannavaro este ultimul fundaș care a câștigat Balonul de Aur, o sarcină extrem de grea pentru un apărător. Dar prestațiile lui din 2006, încununate cu titlul mondial, l-au adus în istoria fotbalului. Cardul lui ICON, de 92, este unul fabulos. Cine are norocul să îl obțină, va avea foarte puține probleme în apărare, pentru că italianul vine cu niște atribute fantastice, care îl fac aproape imposibil de depășit. La 1 milion de monede, acest card chiar trebuie să fie unul foarte bun..

Chiar puțin mai scump este cardul legendei braziliene, Roberto Carlos. Considerat cel mai bun fundaș stânga din istorie, Carlos vine cu un card de 91 excelent. Acest card este echilibrat, cu cifre solide la capitolul defensiv, unde forța fizică și viteza brazilianului îl fac un coșmar pentru atacanți. Dar și când vine vorba de atac, atunci Carlos este un fotbalist excelent, cu 81 la dribling, 84 la paase și 83 la șut, ceea ce îl poate transforma într-o armă și în ofensivă. Plus loviturile libere, unde este letal.

Citește mai multe știri din Esports:

FIFA 21. Antoine Griezmann prinde din nou Echipa Săptămânii

Bruno Fernandes „rupe” tot cu noul lui card!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează