ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

FIFA 21. Un fundaș de la PSG va deveni favoritul gamerilor! Ce card o să primească

Layvin Kurzawa (stânga), PSG // foto: Guliver/gettyimages
Layvin Kurzawa (stânga), PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 09:57 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 12:27

Noul card al fundașului Layvin Kurzawa de la PSG în FIFA 21 a suprins pe toată lumea.

Gamerii au fost mirați să vadă  ce card valoros a primit Layvin Kurzawa, fundașul celor de la PSG. Până acum, un alt francez era preferatul jucătorilor pe postul de fundaș stânga în Ultimate Team. Este vorba de Ferland Mendy, atât pentru calitățile sale, dar și pentru ușurința cu care se leagă de carduri precum al lui Varane. 

Card de 86 OVR pentru Layvin Kurzawa

De acum însă, Mendya re un concurent pe măsură. Kurzawa a primit un card Moments, de 86, iar fundașul stânga impresioenază prin noile sale atribute. În plus poate forma o echipă bună și cu Varane, dar ca bonus, el are o chimie excelentă și cu starurile de la PSG. 

Prețul cu care poate fi rezolvat SBC-ul lui nu este mic, peste 150.000 de monede, dar jucătorii pot sta liniștiți că vor primi un card ce îi va scuti de griji pe flancul stând al defensivei.         

Citește mai multe știri despre FIFA 21:

Diogo Jota și-a construit o nouă echipă imbatabilă în modul Ultimate Team din FIFA 21

Bruno Fernandes „rupe” tot cu noul lui card!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close