ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

FIFA 21 va arăta fantastic pe PS5 și Xbox Serie X!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:10 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:34

EA a anunțat câteva din modificările care vor veni pe noile console. 

Chiar dacă motorul grafic este același, noile console vor beneficia de efecte vizuale și de o fidelitate mult mai ridicată. Cu toate acestea îmbunătățirile de ordin vizual nu sunt singurele îmbunătățiri aduse acestei versiuni.

Atmosfera de pe stadoane va fi îmbunătățită

Atmosfera pe stadioane este un lucru vital în fotbal, iar anul acesta lipsa fanilor s-a văzut cel mai tare. De aceea, cei de la EA vor umbla la acest element și vor aduce la viață tribunele. Nu orice meci va avea parte de o atmosferă intensă, dar meciurile decisive sau derby-urile se vor simți cu adevărat. 

Unul din lucrurile de care cei de la EA Sports sunt mândri îl reprezintă GameCam, un nou mod de cameră, care promite să fie spectaculos și va captura nu doar noua atmosferă creată în stadion, dar va ajuta un gamer să creeze faze mai periculoase sau să se apere mai bine. 

Fotbaliștii vor fi reprezentați la un nivel de detaliu incredibil

Și fotbaliștii vor fi reprezentați la un nivel grafic nemaintâlnit până acum în FIFA,  detalii precum transpirația de pe chipurile fotbaliștilor în alergare sau cum se contractă mușchii picioarelor în momentul unui șut la poartă vor fi foarte vizibile. Totodată fotbaliștii nu vor mai fi doar niște roboței, care stau ascultători în așteptarea mingii, vor gesticula, vor țipa la coechipieri, vor încerca să incite publicul, în general vor avea mai multă personalitate. 

Versiunea de PS5 se va ajuta și de controlerul DualSense, va profita de modul cum acesta este construit. Un exemplu îl reprezintă faptul că maneta de deplasare se va mișca mai greu dacă jucătorul încearcă un sprint cu un fotbalist obosit. 

Versiunea de upgrade este gratuită, dar dacă un gamer o va alege nu va putea să mai joace cu prietenii lui dacă aceștia rămân la varianta inferioară. Din păcate, versiunea de PC nu va beneficia de aceste îmbunătățiri, așa că doar cei norocoși care au prins o consolă PS5 sau Xbox Serie X sau S, vor putea să se bucure deplin de o experiență deosebită.

Citește mai multe știri din eSports:

Dua Lipa i-a enervat pe fanii FIFA 21 » Ce îi nemulțumește pe gameri

Valorant va deveni mai competitiv în 2021

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează