ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

ICON Swaps revine cu noi carduri legendare în FIFA 21! Care e cea mai atractivă opțiune

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 13:59 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 15:39

ICON Swaps este promoția care le permite gamerilor să pună mâna pe unele din cele mai tentante carduri din joc, cu ajutorul obiectivelor din FIFA 21.

Pentru o perioadă de timp, jucătorii pot obține un număr de tokene, care apoi pot fi schimbate pentru unul sau mai multe astfel de carduri, din lotul prezentat de EA. Așa că jucătorii trebuie să se gândească atent ce obiective au, ce opțiuni doresc să aleagă și să își calculeze pașii. 

Roberto Baggio este cea mai tentantă opțiune din FIFA 21

EA Sports a anunțat care sunt cele 6 carduri pentru care gamerii vor trebui să obțină tokens. Cel mai important este al legendei italiene Roberto Baggio. Il Codino vine cu un card de 94 OVR, excelent, dar și scump, de 17 tokens. 

Emilio Butragueno, Laurent Blanc, Marc Overmars, Ashley Cole și Deco completează lista. Fostul internațional portughez este cel mai ieftin, cu 7 tokens. Butragueno și Blanc costă 14, respectiv 13. Overmars costă și el 11, iar Cole doar 9. 

Citește mai multe știri din eSports:

S-a întâmplat miracolul » A pierdut „puștiul minune” din FIFA

Un star din Serie A primește un card Flashback foarte bun în FIFA 21

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează