ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Veste bună pentru utilizatorii de Stadia: FIFA 21 vine pe serviciul celor de la Google

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 14:08 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 15:06

FIFA 21 vine pe serviciul celor de la Google, pentru utilizatorii de Stadia. Asta după ce compania a închis divizia de jocuri. 

Una caldă, alta rece pentru utilizatorii de Stadia, serviciul de jocuri al celor de la Google. Mai întăi a venit vestea că Stadia și-a închis studiourile pe care le înființase pentru a realiza jocuri exclusive pentru gigantul american. Asta nu a fost nicio surpriză, pentru că Google este cunoscută pentru viteza cu care începe, dar și încheie proiecte. 

Totuși serviciul, care nu a prins atât de mult pe cât sperau cei de la Google, a început să funcționeze mai bine, iar Stadia nu va dispărea. Se va baza mai mult pe jocurile realizate de celelalte companii, iar exclusivități pot apărea de acolo. 

Începând cu 17 martie FIFA 21 va fi disponibil pe Stadia

Oricum, o veste bună, care ar putea convinge mai mult gameri să încerce serviciul celor de la Google (care promite să ruleze jocurile pe orice device, folosindu-se de serverele companiei americane) este că FIFA 21 va veni din martie și pe Stadia. 

EA a mai dat o veste importantă fanilor: tocmai a semnat prelungirea contractului de exclusivitate cu UEFA, pentru Liga Campionilor, Europa League sau Supercupa Europei. 

Totodată, EA a anunțat că franciza a ajuns la 325 de milioane de unități vândute în toată istoria ei. 

Citește și alte știri despre Esports:

Surpriză mare în finala CS:GO de la turneul DreamHack Open

Cloud9 a reușit o performanță fantastică și a eliminat MiBR în CS:GO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează