ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Surpriză mare în finala CS:GO de la turneul DreamHack Open

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 11:33 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 12:01

Finala de la turneul DreamHack Open de CS:GO a fost disputată între două echipe surpriză: Team Spirit și FunPlus Phoenix.

DreamHack Open, turneul din ianuarie, s-a terminat cu o finală la care nu se aștepta nimeni. Niciunul din numele importante n-a ajuns în ultimul act. Iubitorii de CS:GO s-au trezit cu Team Spirit și FunPlus Phoenix în ultimul act. 

Team Spirit a câștigat finala dupa 3 runde 

Din păcate, nu a fost o partidă disputată, așa cum se anunța. Deși cei de la FunPlus au avut un parcurs foarte bun, cu victorii la Evil Geniuses sau Gambit, energia lor s-a terminat chiar în cel mai important meci al turneului. Nu a fost nevoie decât de 3 runde, din 5, pentru a se decide câștigătoarea. 

Team Spirit s-a simțit confortabil pe toate cele 3 hărți: Dota 2, Nuke și Mirage. În ciuda unor momente bune ale celor de la Fun, Viktor „zdy” Oridzhev și ceilalți nu au întâmpinat probleme și au câștigat mult mai ușor decât se așteptau. 

Citește și alte știri despre Esports:

Cloud9 a reușit o performanță fantastică și a eliminat MiBR în CS:GO

Cristiano Ronaldo a mai primit un card special

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează