ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Veste mare pentru fanii FIFA 21 » Încă 3 legende pot fi obținute printr-o provocare

Kaka FOTO IMAGO
Kaka FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 11:44 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 12:20

Brazilianul Kaka, englezul Michael Owen și Roy Keane, fostul căpitan al celor de la Manchester United vor fi noile legende disponibile în FIFA 21 până la sfârșitul lunii februarie.

Aceasta este prima veste bună. Gamerii sunt încântați pentru că aceste carduri sunt unele spectaculoase. Este vorba de fostul campion mondial, brazilianul Kaka, cu un card de 91, de fostul atacant de la Liverpool și Real Madrid, Michael Owen, 91 OVR. Ultimul pe listă este fostul căpitan al lui United, „fiorosul” Roy Keane, cu un card de 90. 

Noile carduri, cerute de fani

Aceste carduri au fost cerute de fani, iar aceștia vor avea de ce să bage mâna adânc în buzunare. Va trebui răbdare multă și resurse pentru obținerea unui astfel de card. Dar măcar cei care vor fi norocoși, vor stârni invidia celorlalți jucători. 

Citește mai multe știri din ESports:

Riyad Mahrez primește un card excelent în FIFA 21!

EA Sports, din nou în vizorul gamerilor » Ce reclamă pasionații de FIFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează