ESPORTS  »  FORTNITE  »  EPIC GAMES

Epic Games anunță un turneu de Fortnite cu premii de 2 milioane de dolari

Epic Games anunță un nou turneu de Fortnite
Epic Games anunță un nou turneu de Fortnite

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 10:48

Dezvoltatorii de la Epic Games au anunțat că vor susține un turneu de Fortnite, în cadrul căruia se vor întâlni cei mai buni jucători din lume, urmând să aibă loc în luna mai. Turneul are premii în valoare de 2 milioane de dolari. 

Cu unii dintre cei mai buni jucători de Fortnite din lume deja participanți la turneu, cei de la Epic Games au anunțat că vor oferi posiblitatea de calificare la turneu și altor jucători, mai puțin cunoscuți dar cu potențial, care vor putea să demonstreze că sunt capabili să facă față la un turneu de anvergură internațională.  

Epic Games anunță un turneu de Fortnite cu premii de 2 milioane de dolari

Astfel, în runda calificărilor vor participa 500 de jucători, după cum urmează: Top 100 playeri din sesonul 2 FNCS Finals, top 100 jucători din sezonul 2 (consolă+mobil), top 100 playeri din sezonul 1, top 100 playeri din sezonul X FNCS Finals și top 100 playeri invitați direct de către cei de la Epic Games. 

Printre invitații celor de la Epic s-ar putea regăsi Tfue, unul dintre cei mai buni jucători din lume la nivelul actual sau Ninja, unul dintre cei mai urmăriți streameri de Fortnite. Pentru jucătorii de rank, calificările vor începe pe data de 2 mai, iar pentru ceilalți înscriși în celelalte categorii, pe data de 9 mai.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Playtech: ȘOC! Câți bani lua Benone Sinulescu de la Stat, de fapt. Soția regretatului artist a rupt tăcerea


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează