ESPORTS  »  FORTNITE  »  FORTNITE

Fortnite vine cu încă o subscripție lunară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:05 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:29

Fortnite Crew vine separat față de Battle Pass și va include bonusuri pentru gameri. 

Din 2 decembrie, jucătorii de Fortnite vor avea posibilitatea de a plăti 12 dolari lunar pentru a deveni membrii Fortnite Crew. Cine va alege această opțiune va beneficia de un Battle Pass pentru sezonul 5 (acesta poate fi achiziționat și separat), 1000 v-bucks în fiecare lună, de care jucătorii vor putea cumpăra diverse skins sau alte îmbunătățiri cosmetice și un pachet care vine cu accesorii și echipament specific doar membrilor Crew. 

Fortnite are o bază de peste 350 de milioane de jucători

Acest tip de subscripție va putea fi cumpărat din maagazinul virtual și va putea fi anulat în orice moment. Epic speră ca această ofertă să atragă cât mai mulți gameri, mai ales din cei care investesc mult timp în popualrul Battle Royale. 

Fortnite se laudă cu o bază de peste 350 de milioane de jucători, iar acest lucru le-a permis să atragă investiții de aproape 2 miliarde de dolari, așa cum anunțau cei de la Epic în august. Comapnia valorează undeva la 17,3 miliarde de dolari.  

Citește mai multe știri din eSports:

Dua Lipa i-a enervat pe fanii FIFA 21 » Ce îi nemulțumește pe gameri

Valorant va deveni mai competitiv în 2021

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close