ESPORTS  »  FORTNITE  »  FORNITE

Veste bună pentru fanii Fortnite: în acest an ar putea avea loc primul eveniment cu public

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 12:33 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 13:00

Asta deși Epic anunțase că nu ia în considerare astfel de evenimente în 2021. 

Epic anunțase încă de anul trecut că nici 2021 nu va avea în calendar un eveniment mare, cu public, nici măcar Mondialul de Fortnite. Totuși, se pare că „părinții” celui mai popular Battle Royale au început să ia în considerare DreamHack Winter, ca primul prilej pentru a testa un astfel de eveniment. Ar fi primul după o pauză de doi ani, din iarna lui 2019. 

Turneul va avea în perioada 26 – 28 noiembrie

Turneul va avea loc în Suedia, va avea premii de peste 250.000 de dolari și ar trebui să se desfășoare între 26 – 28 noiembrie. 

Epic ia în considerare să participe la acest eveniment, mai ales dacă situația cu pandemia va fi mult mai relaxată. Ar fi un prilej pentru gameri să asiste din nou la un turneu de Fortnite cu public, una din atracțiile tuturor evenimentelor majore LAN

Citește și alte știri despre Esports:

Faker a mai stabilit un record impresionant în LoL

O organizație puternică intră în Valorant

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează