ESPORTS  »  GAMING  »  ESPORTS

Premiile din esports au crescut considerabil în pandemie! Suma uriașă câștigată într-o lună

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 16:10 / Actualizat joi, 20 august 2020 16:36

Într-o singură lună gamerii au câștigat peste 3.6 milioane de dolari. 

Dacă pandemia de coronavirus a oprit lumea în loc, în schimb fenomenul esports a explodat în aceste luni. Sportul virtual era oricum popular, dar interesul pentru competițiile de LoL, FIFA sau Call of Duty a crescut foarte mult pentru că oamenii erau doritori de content de calitate.

Heartstone, Arena of Valor și DOTA2 sunt jocurile cu cele mai mari prizepool-uri

Alături de noi privitori au venit și sponsori mai mulți, așa că și premiile au crescut pentru gameri. Conform celor de la Safe Betting Safe, între 17 iulie și 17 august, au fost plătite peste 3,6 milioane de dolari în premii. 

În această perioadă turneul cu cele mai mari premii a fost de Hearthstone, jocul celor de la Blizzard, cu premii de 500.000 de dolari. A fost urmat de Arena of Valor, 350.000 de dolari și de DOTA 2, cu 170.000 de dolari. Chess 24, 150.000 de dolari și Call ol Duty: Warzone, 111.999 de dolari completează acest top, dar au fost multe alte competiții cu premii importante. 

Iar în perioada următoare, mai ales lunile sepembrie și octombrie, va aduce turnee mult mai importante și premiile vor fi impresionante. 

Citește și alte știri din categoria ESports:

FIFA 21 va avea o doză de realism mărită

EA este în centrul unui nou proces din cauza monetizării din FIFA și Madden

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează