ESPORTS  »  GAMING  »  GRAND THEFT AUTO

Anunțul momentului: când va fi lansat primul trailer pentru GTA 6

Primul trailer pentru GTA 6 va fi publicat pe 5 decembrie // foto: Imago Images
Primul trailer pentru GTA 6 va fi publicat pe 5 decembrie // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 16:43 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 16:59

Rockstar Games, compania care dezvoltă jocurile video Grand Theft Auto, a anunțat data de lansare a primului trailer pentru următorul joc din serie, GTA 6.

Ultimul joc Grand Theft Auto, GTA V, a fost lansat în urmă cu mai bine de 10 ani, pe 17 septembrie 2013. Fanii francizei așteaptă cu sufletul la gură următorul joc din serie și au primit astăzi o veste mare în acest sens.

Lansarea GTA 6 se apropie, iar Rockstar Games va publica în curând primele imagini din joc. Cel dintâi trailer pentru GTA 6 va fi publicat marți, 5 decembrie, la ora 16:00 în România.

Becali a spus pentru GSP.ro ce fotbalist vrea să transfere: „Încă un Olaru”
FCSB
Becali a spus pentru GSP.ro ce fotbalist vrea să transfere: „Încă un Olaru”

Rockstar Games a anunțat primul trailer pentru Grand Theft Auto (GTA) 6

Prin palmierii și pescărușii din imaginea cu care a anunțat trailerul, dezvoltatorul de jocuri video a lăsat de înțeles că GTA 6 va avea loc în versiunea proprie a orașului american Miami, Vice City.

Interesul pentru joc este colosal, mărturie fiind numărul uriaș de interacțiuni pe care postarea le-a adunat în doar 40 de minute de la publicare: 9 milioane de vizualizări, aproape 400.000 de aprecieri și 150.000 de distribuiri.

Grand Theft Auto 5 este al treilea cel mai de succes joc video din toate timpurile, cu peste 185 de milioane de copii vândute.

Dezvoltatorul nu a anunțat încă platformele pe care GTA 6 va putea fi jucat, dar cu siguranță printre acestea se vor număra PC-ul, PlayStation 5 și Xbox Series X.

Mai multe știri de actualitate:

Azi e România - Chile, primul meci la Campionatul Mondial de handbal feminin » Selecționerul Florentin Pera are un mare semn de întrebare + Cum arată un prim „7” posibil

Viața printre străini a unui component al Generației de Aur: „Nu văd rostul unei întoarceri. Aici, țara e mică, siguranța e mare, totul e controlat. Dacă n-ai ce ascunde, de ce să te ascunzi?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează