ESPORTS  »  GAMING  »  ESPORTS

Un român a devenit președintele Federației Internaționale de eSports

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 14:05

Vlad Marinescu este cel ales în prestigioasa funcție de președinte al Federației Internaționale de eSports. 

Vlad Marinescu este cetățean american și este fiul președintelui Federației Române de Arte Marțiale, Florentin Marinescu. El a servit în Federația de eSports din aprilie 2019, iar în decembrie fusese ales vicepreședinte. 

Vlad Marinescu ales în unanimitate

Cum fostul șel al forului, Colin Webster, nu mai putea să își exercite funcția, fiind blocat de pandemie în Africa de Sud, s-a hotărât în unanimitate ca Vlad să îi succeadă. Șeicul Sultan Bin Khalifa Bin Sultan al Nahayan a preluat atribuțiile deținute până acum de Vlad. 

Cum fenomenul esports a căpătat o imensă popularitate, mai ales în aceste vremuri, prin jocuri fenomen ca FIFA, Fortnite PuBG și nu numai, Vlad poate deveni președintele unei organizații care se poate extinde foarte mult în viitorul apropiat. Până în acest moment, această Federație fondată în 2008 are peste 60 de țări afiliate, dar organizația este în creștere. 

Un român a devenit președintele Federației Internaționale de eSports
sursa foto: www.vladmarinescu.com

Citește alte știri de eSports:

GTA 5 poate fi descărcat GRATUIT! Până când e valabilă oferta EPIC Games

Forbes anunță o revoluție Fortnite: ce este Metaverse, noul spațiu în care sunt implicate tehnologia 5G și branduri ca Marvel și Star Wars

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close