ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Alertă pe piața transferurilor în Dota 2: Ramzes a devenit liber de contract

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 14:06 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 15:29

Roman „Ramzes666” Kushnarev este un nume cu greutate în Dota 2. De aceea, după TI9, transferul lui în America de Nord, la Evil Geniuses, a fost considerat o veste importantă, iar mutarea a avut succes, la început, când jucătorul din estul Europei și-a ajutat noua echipă să câștige câteva competiții importante. 

Despărțirea de Evil Geniuses era așteptată de mult timp

A venit apoi pandemia, evenimentele LAN au fost anulate, iar colaborarea dintre cele două părți a fost perturbată definitiv. Practic, Ramzes n-a mai evoluat pentru EG din martie, iar în noiembrie a fost schimbat din lotul principal. Semnele erau clare, iar acum a venit anunțul oficial: contractul lui Ramzes cu EG a ajuns la final. 

Gamerul a avut o tentativă de a juca, la Just Error, echipa legendarului SumaiL, dar aceasta a rezistat doar un turneu, înainte de a se destrăma.

Citește și alte știri despre Esports:

Gamerul român Andrei „Odoamne” Pascu se simte bine la noua echipă

Veste bună pentru utilizatorii de Stadia: FIFA 21 vine pe serviciul celor de la Google

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează