ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Două echipe ar putea fi marea surpriză la Mondialul de LoL

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 14:33 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 15:32

Marea întrebare a Mondialului de LoL: vor reuși Gen.G și Fnatic să surprindă pe toată lumea?

Nu mai este mult până când cele 22 echipe înscrise la Mondialul de la Shanghai se vor bate pentru supremație. Specialiștii au stabilit deja marii favoriți, cum ar fi JD Gaming sau Top Esports, dar campionii Europei, G2 Esports sau DAMWON Gaming, pot să emită pretenții. 

Fanii speră că cele două echipe vor produce surprize la Campionatul Mondial

În Coreea, Gen.G este considerată de mulți chiar cea mai bună echipă, deși s-a calificat de abia de pe locul 3. Performanțele lor au oscilat, însă, de aceea nu sunt văzuți mari favoriți.  Totuși, toată lumea este de acord că atunci când evoluează la adevărata valoare, coreenii au soluții chiar și contra tuturor favoriților. Jucătorii sunt foarte buni, iar nume ca Gwak „Bdd” Bo-seong sau Park „Ruler” Jae-hyuk sunt printre cele mai valoroase din lume. Așa că Gen.G este de urmărit, acasă face partide de senzație, rămâne de văzut dacă le va repeta și pe scena din Shanghai.

Fnatic este echipa care mereu evoluează la nivel internațional mult peste valoarea ei. Anul trecut au ajuns în sferturi, unde cu greu au fost opriți de FunPlus Phoenix, echipa care avea să ia titlul. Europenii au pierdut finala cu G2 Esports în divizia lor, dar pe scena mare a Mondialului specialiștii îi văd capabili să facă multe surprize.  

Citește și alte știri din categoria eSports:

Lista greșelilor făcute de ratingurile din FIFA 21: eroarea care l-a înfuriat pe Cristiano Ronaldo

Încă doi jucători au primit carduri spectaculoase în Ultimate Team

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează