ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  MOBA

Excel Esports - parcurs dezastruos în Spring Split-ul din 2020

Echipa britanică Excel Esports s-a clasat doar pe locul 7 în Spring Split-ul 2020
Echipa britanică Excel Esports s-a clasat doar pe locul 7 în Spring Split-ul 2020

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 11:26

Parcursul avut de echipa britanică Excel Esports în Spring Split-ul anului 2020 din LEC League of Legends nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor, clasându-se abia pe locul 7.

Consecințele nu au întârziat să apară, astfel încât pe pagina de Twitter a echipei a apărut anunțul conform căruia echipa de League of Legends își va lua adio de la mid-laner-ul Son ‘Mickey’ Young-min și de  la top-laner Ki ‘Expect’ Dae-han, care vor fi schimbați până la începutul Summer Split-ului.

Echipa riscă să piardă 2 jucători importanți

În acest moment nu se știe cu siguranță dacă cei doi jucători coreeni vor fi înlocuiți de mid-laner-ul (Joran „Special” Scheffer) și top-laner-ul (Rosendo „Send0o” Fuentes) de la academia celor de la Excel sau dacă vor fi aduși jucători de la alte echipe.

De la debutul lor în LEC, Excel Esports nu au reușit să atingă play-off-urile, poziționându-se pe locurile 9, respectiv 10 iar aducerea lui Joey „YoungBuck” Steltenpool, fostul antrenor al echipei Fnatic, la cârma echipei, nu pare să aducă rezultatele dorite. 

Citește și alte știri despre ESports:

Cum arată skin-urile campionilor mondiali League of Legends din 2019

Nou shooter al celor de la Riot Games: Valorant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează