ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  MOBA

Cum arată skin-urile campionilor mondiali League of Legends din 2019

Echipa FunPlus Phoenix a primit skin-uri personalizate după câștigarea Campionatului Mondial de League of Legends din 2019
Echipa FunPlus Phoenix a primit skin-uri personalizate după câștigarea Campionatului Mondial de League of Legends din 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 11:08

Ca în fiecare an, cei de la Riot Games aleg să imortalizeze virtual echipa ce reușește să obțină titlul mondial, prin personalizarea unor skin-uri in game ce poartă numele echipei câștigătoare. 

Astfel, la cinci luni de la câștigarea Campionatului Mondial de League of Legends, finală în care s-au impus cu un zdrobitor 3-0 împotriva echipei G2 Esports, echipa chinezască FunPlus Pheonix se poate bucura de lansarea tradiționalelor skin-uri oferite de cei de la  Riot Games.  

Skin-urile costă 1350 de Riot Points

Skin-urile oferite în onoarea câștigătorilor sunt destinate campionilor cu care membrii echipei FunPlus Pheonix și-au pus amprenta, dominând astfel meciurile din competiție.  

Așadar, cei 5 campioni  care au primit skin-uri FunPlus Pheonix  sunt Gangplank (top),  Lee Sin ( jungle), Malphite (midlane), iar perechea de pe botlane, Thresh ( suport) și Vayne ( AD Carry). Acestea vor costa 1350 de Riot Points și vor fi introduse în patch-ul ce se va lansa pe data de 28 aprilie. 

Citește și alte știri despre ESports:

Jucătorii asiatici de League of Legends, decizie comună în lupta împotriva COVID-19

League of Legends » Scurt istoric şi eSports: jucătorii de LoL sunt încadrați ca atleți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează