ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Fnatic este prima echipă din Asia de Sud Est calificată la turneul de Dota 2 de la Singapore

Foto: Facebook @ Fnatic Dota 2
Foto: Facebook @ Fnatic Dota 2

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 17:56 / Actualizat marti, 02 martie 2021 20:07

Fnatic s-a calificat la turneul de Dota 2 de la Singapore. Performanța a venit după o victorie contra rivalilor de la TNC Predator.

Cele două forțe se duelează mereu pentru supremația în regiune, așa că fanii erau curiși să vadă cine va câștiga și va obține biletul către turneul major de la Singapore. Iar după cum se desfășurase prima rundă, răspunsul părea să fie echipa „Prădătorilor”. Aceștia au dominat de la un capăt la celălalt, iar Gabbi a fost de neoprit cu eroul Morphling. 

Căștigătoarea meciului s-a decis în meciul decisiv

Cei de la Fnatic au învățat lecția și în runda următoare au replicat cu o tactică mult mai rapidă și agresivă. Raven și Masaros au reușit să conducă atac după atac și nici eforturile excelente ale lui Gabbi n-au mai salvat runda.

Runda a treia a fost o lecție de cum se joacă cu Pahntom Assassin, predată de Raven. Acesta a avut răbdare, și-a construit punctele, iar pe final s-a dovedit decisiv. Și a adus victoria echipei și biletul la Singapore.

Mai multe știri din Esports:

Europa domină America la audiențe în League of Legends

Dota 2 are în continuare probleme: incident în DreamLeague

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează