ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  MOBA

Fnatic riscă să rateze Cupa Mondială la LoL

foto: facebook/@FnaticLoL
foto: facebook/@FnaticLoL

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 10:56 / Actualizat marti, 04 august 2020 13:25

Ar fi o lovitură dură pentru celebra grupare Fnatic.

Când vine vorba de League of Legends, în Europa nicio echipă nu este mai cunoscută decât Fnatic, un nume deja legendar în esports. În 2011 au câștigat Cupa Mondială și au mai adăugat de-a lungul timpului multe alte trofee. 

Fnatic are nevoie de victorii în ultimele 3 meciuri pentru a juca în playoff-ul pentru Mondiale

Cu toate acestea sunt în pericol, acum, la startul LEC Summer Split, turneu care va decide grupările ce își vor disputa playoff-ul pentru Cupa Mondială. Fnatic a obținut rezultate bune în primăvară, dar partidele din Summer split, până la întrerupere, au fost dezamăgitoare și Fnatic este în pericol. Sunt pe locurile 7-8 și au nevoie de victorii în ultimele trei confruntări ca să stea liniștiți. 

Fanii au început cu speculațiile despre forma slabă a celor de la Fnatic, dar adevărul este că acum concurența este mult mai acerbă, cu echipe ca MAD Lions sau Rogue ce se afirmă din ce în ce mai tare. Nici echipele mai slab cotate nu mai sunt ușor de bătut, de aici au venit și multe surprize. 

În plus echipa a tot experimentat cu multe schimbări de efectiv și nici n-a găsit o tactică adecvată. Nici starul Martin „Rekkles” Larsson n-a mai reușit să facă minuni, chiar dacă a fost mutat ca mag sau ca suport. 

Un lucru este cert, cei de la Fnatic trebuie să salveze sezonul în această lună. 

Citește mai multe știri de eSports:

După Piemonte Calcio, în FIFA 21 vine și Roma FC

FIFA 20. Americanii domină în competițiile de eSports la FIFA 20

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează