ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

League of Legends. DAMWON rămâne echipa de bătut în Coreea de Sud

DAMWON, LoL
DAMWON, LoL

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 09:55 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 12:32

Campionii mondiali de la DAMWON au impresionat în startul sezonului din Coreea de Sud. 

Duelul dintre DAMWON și T1 va fi unul fascinant de privit în acest an. După umilința de a privi Mondialul de la televizor, T1 nu mai vrea să repete greșelile din 2020. Organizația și-a construit o echipă foarte puternică, condusă în continuare de Faker, jucătorul cel mai bine cotat din lume. 

Acesta va fi din nou folosit, mai ales în meciurile importante. În plus T1 dispune și de un superstar în devenire, pe Choi „Zeus” Woo-je, care va împlini 17 ani în ianuarie. Totuși fanii se gândesc că va dura până când echipa se va omogeniza. Asta chiar dacă T1 a câștigat clar cu Hanwha Life Esports.

Pentru că apoi DAMWON a intrat și a câștigat două meciuri clar, fără nicio problemă. Asta chiar dacă l-a pierdut pe Nuguri în această iarnă. Înlocuitorul său, Khan, a impresionat și a arătat evoluții dominante. Așa că tot DAMWON rămâne, în acest moment, cea mai bună echipă din Coreea și, probabil, din lume. 

Citește mai multe știri din Esports:

Cloud9 a mai renunțat la un jucător de CS:GO

Un gamer care a făcut istorie în Dota 2 se descurcă de minune în Valorant

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează