ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

LEC Spring Split 2020 | G2 Esports învinge Fnatic într-o finală care le-a asigurat al 3-lea titlu consecutiv!

G2 Esports și Fnatic s-au întâlnit în finala Campionatului European de League of Legends
G2 Esports și Fnatic s-au întâlnit în finala Campionatului European de League of Legends

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 15:41

Cele mai înverșunate echipe rivale din Europa, G2 Esports și Fnatic, s-au întâlnit în finala Campionatului European de League of Legends (LEC) Spring Split 2020.  

Deși se anuța o finală intensă de League of Legends, după parcursul pe care Fnatic l-a avut pe tot parcursul competiției, G2 Esports a demonstrat încă o dată ca sunt cea mai bună echipă din Europa, reușind să zdrobească așteptările fanilor echipei Fnatic, impunându-se cu un scor de 3-0, fără drept de replică.

G2 Esports va reprezenta Europa la Mid-Season Invitational 2020

Astfel, G2 Esports și-a asigurat cel de al treilea titlu consecutiv și va reprezenta Europa la evenimentul Mid-Season Invitational 2020, în timp ce Fnatic va avea suficient timp să își calculeze propriile erori, după încă  o înfrângere suferită în fața echipei G2 Esports

Dacă în primele două meciuri cei de la G2 Esports au dominat vizibil din toate punctele de vedere, meciul al treilea a reaprins pentru moment speranțele fanilor celor de la Fnatic. După un early game dominat de Fnatic, G2 Esports a reușit revenirea după mai multe greșeli consecutive a celor de la Fnatic.       

Citește și alte știri de League of Legends:

Excel Esports - parcurs dezastruos în Spring Split-ul din 2020

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close