ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Schimbări în sistemul competițional din Dota 2! The International ar putea să nu se dispute nici în 2021

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 14:34 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 15:49

The International, cel mai important turneu din eSports nu a avut loc în 2020 pentru că Valve a refuzat să organizeze acest eveniment mare fără public. Competiția ar putea să nu se dispute nici în 2021.

În acest moment următoarea ediție ar trebui să aibă loc în August, în Suedia, dar rămâne de văzut dacă lucrurile vor sta așa. Valve a arătat deja că ia în calcul încă un an fără competiții majore cu public, pentru a evita cât mai mult călătoriile internaționale, cel puțin până când pandemia se va mai domoli. Dacă TI nu se va mai disputa, premiile mari, de peste 40 de milioane de dolari până îna cest moment, vor fi redistribuite către celelalte competiții. 

De altfel sistemul de turnee de Dota 2 va arăta altfel în 2021. Astfel vor exista 6 ligi regionale mari, cu câte două divizii fiecare, a câte 8 echipe. Prin acest sistem se vor alege și echipele care vor participa la competițiile majore care se vor desfășura. Sistemul de promovare/retrogradare va fi lăsat la latitudinea fiecărei ligi. 

Citește mai multe știri din eSports: 

CD Projekt a dat lovitura cu Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al anului

Campionatul Mondial de League of Legends a doborât toate recordurile

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează