ESPORTS  »  GAMING  »  GAMING

CD Projekt a dat lovitura cu Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al anului

Din 10 decembrie, oamenii se pot pierde în universul Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al anului.
Din 10 decembrie, oamenii se pot pierde în universul Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al anului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 15:36 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 17:36

Din 10 decembrie, oamenii se pot pierde în universul Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al anului.

Creatorii jocului devenit cult, Witcher 3 – care a inspirat și un serial de succes – au scos, în sfârșit, după o așteptare de 8 ani, unul din cele mai anticipate jocuri din ultimii ani. Iar Cyberpunk 2077, creat după popularul board game al lui Mike Pondsmith și care se bucură de participarea unui star precum Keanu Reeves, pare să nu dezamăgească. Cel puțin dacă ne luăm după cifrele de până acum. Jocul s-a bucurat deja de un succes mare, a fost precomandat de 8 milioane de oameni, iar la lansare, pe paltforma Steam, a bătut toate recordurile pentru un joc single player, cu un milion de utilizatori. 

Gamerii din România se pot bucura și ei de acest titlu, pe consolele Playstation 4 sau Xbox One, sau pe PC. Varianta de next-gen va veni în câteva luni și va fi gratis pentru toți cei care au luat deja jocul. 

Citește mai multe știri din eSports:

Alt scandal în CS:GO: o echipă importantă a fost amendată

Cum se apără EA în scandalul cu Zlatan Ibrahimovic: „Avem drepturi contractuale” » Peste 300 de fotbaliști s-au alăturat suedezului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează