ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Alt scandal în CS:GO: o echipă importantă a fost amendată

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 14:05 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 14:38

MiBR a fost penalizată cu 10.000 $ după ultimul succes. 

Brazilienii s-au bucurat pentru victoria cu OG, în cadrul turneului Flashpoint 2, dar apoi au primit vestea proastă. Organizatorii au decis să oprească suma de 10.000 $ din veniturile cuvenite sud-americanilor, pe care au donat-o la o organizație caritabilă.

Antrenorul echipei își asumă vina

Motivul a fost că cei de la MiBR au lăsat un televizor pornit, pe care se transmitea partida, iar gamerii ar fi putut vedea ce făceau adversarii. Din fericire pentru MiBR și pentru competiție, a existat un delay mare, dar chiar și așa exista o șansă pentru a profita. 

Antrenorul brazilienilor, Raphael „cogu” Camargo a ridicat mâinile și și-a recunoscut greșeala. „Am urmărit meciul anterior și apoi am uitat să închid. Cineva m-a anunțat pe telefon și am rectificat eroarea înainte de runda secundă. Îmi recunosc eroarea” a spus antrenorul, care a anunțat că și el va dona o parte din câștigurile lui către caritate. 

Din fericire pentru MiBR echipa nu a primit o sancțiune mai dură, așa că va continua competiția fără probleme. 

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN CATEGORIA ESPORTS: 

S-a ajuns și la asta: EA dată în judecată pentru „scriptul” secret în FIFA

EA a celebrat 1 decembrie pe FIFA 21! Ce echipament unic a apărut în joc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează