ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  ESPORTS

Surprize uriașe în turneele online de gaming: cota de 125 care i-a șocat pe pariori

În competițiile de gaming online apar mult mai multe surprize decât în competițiile care se desfășurau normal.
În competițiile de gaming online apar mult mai multe surprize decât în competițiile care se desfășurau normal.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 16:34 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 16:55

În competițiile de gaming online apar mult mai multe surprize decât în competițiile care se desfășurau normal. 

Competițiile de eSports au explodat în această perioadă, iar site-urile de pariuri au început să le dedice tot mai multă atenție, la fel ca și pariorii dornici de adrenalină. 

Din păcate, la fel ca în cazul sporturilor tradiționale, turneele de esports au trebuit să renunțe la cadrul obișnuit și s-au mutat online. Iar asta a dus la creșterea rezultatelor neprevăzute și a surprizelor. 

Cele mai multe suprize venite din LoL

Statisticile arată că în League of Legends, de exemplu, numărul meciurilor cu rezultat neașteptat a crescut cu 10%, DOTA 2 cu 5% iar CS:GO cu 3%. Când vine vorba de CS:GO, acesta a furnizat una din cele mai mari surprize ale anului când Sprout, o echipă cotată cu 125/1 să depășească faza grupelor, a ajuns în playoff după o serie de victorii care au șocat pe pariori.

Un factor important îl reprezintă factorul tehnic, conexiunea la internet, care uneori poate conta mult, la fel cum la fotbal un teren prost poate egaliza șansele. Lipsa publicului, a încurajărilor poate afecta iar pe gamerii mai competitivi, obișnuiți cu o atmosferă incediară, pe când jucătorii mai slab cotați pot căpăta încredere când evoluează din confortul propriului cămin. 

Un lucru este clar, mai sunt așteptate multe suprize în acest an în esports, mai ales că turneele cu public nu se vor relua în 2020. 

Citește și alte știri din eSports: 

Barcelona se aliază cu un gigant chinez de Esports

Echipa de FIFA 20 lui Dani Alves are un nou sponsor tehnic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează