FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Balaj fluieră din nou Barca! » Băimăreanul va conduce superamicalul extratereştrilor cu Dinamo

Cristi Balaj a mai arbitrat Barcelona la un meci din Liga Campionilor.
Cristi Balaj a mai arbitrat Barcelona la un meci din Liga Campionilor.

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 20:46

Înainte de debarcarea lui Ion Crăciunescu, băimăreanul Cristi Balaj a fost anunţat că va conduce amicalul de pe 11 august, de pe Naţional Arena, dintre Dinamo şi FC Barcelona.

Cristi Balaj (41 de ani) are şansa să demonstreze că nu a greşit intenţionat la primul său meci în Liga Campionilor: FC Copenhaga - FC Barcelona (1-1), din noiembrie 2010. Atunci băimăreanul a lăsat jocul să continue după o intrare violentă a portarului catalan Victor Valdes la Dame N'Doye.

Acum, la aproape 2 ani de la acel eveniment, Cristi Balaj a fost înştiinţat că el va fi cel care va conduce amicalul anului de la Bucureşti, dintre Dinamo şi FC Barcelona. Anunţul oficial urmează să se facă zilele viitoare.

"A existat o discuţie a celor din comisie cu Balaj pentru a conduce meciul. Totul a fost stabilit! Acum, cu venirea lui Deaconu, să nu se schimbe ceva, dar Balaj e 99% cel care va arbitra acest meci", au precizat oficiali ai CCA.

Contactat telefonic de Gazetă, Balaj a comentat pe marginea acestui subiect, dar s-a ferit să confirme informaţia: "Aţi văzut ce se întîmplă pe la noi, în plus nici nu ştiu dacă am voie să vorbesc despre delegări chiar şi la meciuri amicale. Am mai arbitrat o dată Barcelona, în plus e doar un meci amical... Urmează să fie anunţat public totul şi atunci putem discuta. Deci nu confirm, dar nici nu infirm această informaţie", a precizat Balaj.

227 este numărul meciurilor conduse de Cristi Balaj în Liga 1 din 2000 pînă în prezent

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Herrera ajunge diseară şi semnează
S-a finalizat şi "cazul Robert Herrera", apărătorul lateral de 23 de ani care urmează să ajungă în această seară în România şi va semna în week-end cu dinamoviştii. Roş-albii au ajuns ieri la un acord cu Sporting Defensor pentru împrumutul fundaşului, pe un sezon, apoi, dacă el va da randament, va continua alţi 3 ani în Ştefan cel Mare. "Am închis transferul, toate detaliile au fost stabilite, jucătorul a plecat de la Montevideo. Aici va semna şi actele, apoi începe pregătirile", au anunţat oficialii dinamovişti.

Alvarez, bun cu Barcelona
Edgar Alvarez, 32 de ani, a efectuat ieri dimineaţă primul antrenament complet cu dinamoviştii, hondurianul încercînd să ajungă cît mai rapid la nivelul de pregătire al echipei. Totuşi, el nu va juca în meciul de campionat, de luni, contra celor de la Braşov, însă va juca, fie şi cîteva minute, contra Barcelonei, pe 11 august. Altfel, mijlocaşul dreapta a mărturisit că nu cunoaşte pe nici unul dintre acţionarii echipei, părea că aude numele celor trei pentru prima dată: "Borcea? Badea? Săvulescu? No, no, n-am auzit de ei, scuze, ştiu doar pe Bogdan Bălănescu, cu care am semnat actele, în rest n-am văzut şi n-am cunoscut pe nimeni". Bălănescu este secretar general sportiv la Dinamo.

Bonetti e-n formă
Dario Bonetti nu-şi arată cei 50 de ani, execută exerciţii fizice la antrenamente, uneori chiar mai bine decît elevii săi. Italianul le-a arătat ieri jucătorilor că poate să care şi haltere de diverse greutăţi, dar şi cum se fac nişte slalomuri pe parcursul unui traseu, cu jaloane, pe care fotbaliştii trebuiau să-l parcugă ţinînd mingea sub control.

Sud-american de 6 milioane de euro
Impresarul FIFA Florin Manea, cel care l-a adus pe Edgar Alvarez în Ştefan cel Mare, a susţinut ieri la Radio GSP: "În două săptămîni voi face un transfer mare de tot. E vorba de un jucător ce va fi cumpărat de o echipă mare cu 5-6 milioane de euro, iar apoi l-ar putea împrumuta la Dinamo. Deocamdată se discută între cluburi, dar în două săptămîni poate ajunge la Dinamo". Jucătorul în cauză este sud-american, are profil ofensiv, şi-ar putea fi împrumutat în România pentru a se acomoda cu condiţiile din Europa. Respectivul fotbalist este un jucător aflat în atenţia celor de la Manchester City!

Inbox
- Cornel Dinu a împlinit ieri 64 de ani. Dinamoviştii i-au urat "La mulţi ani!" şi l-au invitat pe Mister la amicalul de gală cu Barcelona pentru a-i reprezenta în relaţia cu omologii catalani.
- Azi-noapte, trebuia să ajungă la Bucureşti atacantul nigerian Elvis Oniema, 25 de ani, care va fi testat o săptămînă de către "cîini".
- Braşovenii au mari probleme de efectiv în vederea meciului de luni cu roş-albii: Mateiu are contractură, Bruno Madeira are o contuzie puternică la genunchi, Nasser Menassel e nerefăcut după accidentarea la genunchi, Nuno Viveiros nu e refăcut complet, iar Enceanu şi Machado sînt cu probleme de multă vreme.
- Doi fotbalişti italieni, juniori, vor veni şi se vor antrena cu echipa dinamovistă. Dacă vor da randament, vor fi reţinuţi la echipa secundă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
joee
joee  •  03 August 2012, 16:34

Mai bine era Tudor, poate poate, dadea un penalty pt Dinamo :))) Oricum va fi un spectacol deci nu conteaza cine va arbitra, in fond e doar un meci amical. Eu voi fi acolo :p

Vezi toate comentariile (1)
Comentează