FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - ARIS LIMASSOL 1-1

Corespondență din Limassol » Mulți nervi, puțin fotbal » Dinamo a scos o remiză chinuită cu locul 8 din Cipru, scor 1-1

Adus gratis după ce și-a reziliat acordul cu ASA, Hanca (stînga) e cel mai reușit
Adus gratis după ce și-a reziliat acordul cu ASA, Hanca (stînga) e cel mai reușit "implant" al perioadei de pregătire

Articol de , - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 00:00

Remiză chinuită cu echipa românilor Neagoe și Predescu, locul 8 în prima divizie cipriotă. Roş-albii abia au egalat pe finalul unei dispute pline de durități și cu realizări fotbalistice minime.

În primul amical, 1-1 cu Shijiazhuang, Dinamo a dominat de la un cap la altul. Ieri, cu Aris Limassol, o trupă cu jucători masivi, situaţia s-a schimbat.

Fără Filip, Nedelcearu şi Rotariu, convocaţi la lotul naţional, Mircea Rednic a trebuit să improvizeze, iar ciprioţii, cu ex-dinamovistul Cornel Predescu pe teren şi cu olteanul Eugen Neagoe pe banca tehnică, au jucat extrem de dur, jocul fiind oprit în mai multe rînduri din cauza contrelor dintre fotbaliștii celor două formaţii.

Jocul a fost unul de uzură, nespectaculos. Din punct de vedere fotbalistic nu s-a întîmplat mare lucru pînă în minutul 67, cînd Aurelio l-a învins pe Cerniauskas din lovitură liberă. Golul salvator a venit din partea lui Hanca (84), mureșeanul trimițînd plasat un balon centrat bine de Lazăr.

Chiar și în aceste condiții, Gazeta a descoperit două plusuri în jocul lui Dinamo:

Sergiu Hanca: După ce a fost folosit fundaş dreapta, şi a reuşit să fie printre cei mai buni în primul amical de pe pămînt cipriot, fotbalistul adus în această iarnă a impresionat şi cu Aris. A fost introdus la pauză în locul lui Costache, evoluînd de această dată mijlocaş dreapta. Intrarea sa a revitalizat flancul, unde Corbu și Costache au avut mari probleme. Sergiu a sprintat mult, şi-a scos din joc adversarii prin driblinguri de efect, dar l-a ajutat foarte mult în defensivă și pe Corbu.

Paul Anton: Revenit după problemele musculare care l-au împiedicat să evolueze în amicalul cu chinezii, Anton a fost excelent ieri. Cu banderola de căpitan pe braţ, Paul a fost un adevărat "catalizator" la mijlocul terenului. A recuperat multe baloane, a pasat eficient şi chiar a apărut în multe momente la finalizare. A arătat încă o dată că are calităţi de lider, a organizat echipa în momentele grele şi a calmat spiritele cînd a fost nevoie.

"Toată viața ați furat!" ;)

Mircea Rednic şi secundul Iulian Mihăescu s-au enervat rău cînd Olteanu a primit un cot în figură şi au ţipat către banca adversă, pe care stăteau Eugen Neagoe și asistenții săi: "Eugene, aveţi primă pentru meciul ăsta?! Nu ajunge ce ne faceţi cu arbitrii?! Potoliți-vă, că vă dăm trei puncte, pentru noi e doar un amical". Replica lui Neagoe nu s-a lăsat aşteptată: "Mircea, toată viaţa aţi furat şi mai aveți tupeul să vorbiţi? Aţi avut un singur şut pe poartă, ce te vaiţi atît?".

"Mai am doar 14 jucători valizi în lot! Iordănescu nu murea dacă îmi lăsa și mie jucătorii pentru amicalul cu Aris. «Nea Puiule, nu ai fost corect! Nu te mai salvează nici crucea de pe... Dar nu mai zic nimic!»"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

INBOX

  • Marcel Essombe a acuzat dureri la spate şi a fost menajat în ambele amicale jucate pînă acum.
  • Stoperul Puljici a fost eliminat în minutul 40, după ce a faultat şi a protestat, fiind nervos că la un fault dur asupra lui Corbu arbitrul nu a acordat nimic.

Dinamo - Aris Limassol ( Cipru, I)    1-1       

Dinamo: Rîmniceanu (Cerniauskas 46) - Corbu, Puljici (A. Marc 40), Mevlja, Olteanu - P. Anton, Ekeng - Costache (Hanca 46), Palici, V. Lazăr - Gnohere (Batin 46). Antrenor: Mircea Rednic

Aris Limassol: Nuredinofski - Vangelis, Burg, Cristij, Iannis - Kollik, Predescu, Aurelio - Maraglikoudakis, Boniface, Randy. Antrenor: Eugen Neagoe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
travka
travka  •  27 Ianuarie 2016, 19:41

rog toti fanii dinamovisti sa isi puna intrebarea de ce nu televizeaza nimeni meciurile echipei lor preferate? indiciu: sunteti niste nimeni la care nu se uita nimeni si care nu produce nici un gram de interes pentru nimeni, dar e greu sa recunosti asa ceva hahahha

hvlada
hvlada  •  27 Ianuarie 2016, 19:40

Oare asta e echipamentul lui Dinamo..? Pare diferit de ala total rosu..

zecs93
zecs93  •  27 Ianuarie 2016, 16:02
Postat de boss.alb.rosu pe 27 Ianuarie 2016, 10:12

Domnilor,Comanescu de ce nu face parte din lotul militienilor? Este cumva accidentat?

face jonctiunea cu tudor in lotu fcsp-ului !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează