FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2

DINAMO - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2 // „Câinii”, doar egal în amicalul cu nou-promovata Chindia + Dan Nistor s-a accidentat!

Dinamo - Chindia Târgoviște 2-2 // foto: Gazeta Sporturilor +4   FOTO
Dinamo - Chindia Târgoviște 2-2 // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 13:24

Dinamo a remizat cu Chindia Târgoviște, scor 2-2, în ultimul test de verificare de dinaintea startului noului sezon, în care câinii debutează luni, în deplasare cu Viitorul. 

Roș-albii au remizat contra nou-promovatei la Săftica, într-un meci disputat cu porțile închise. 

Dinamo a deschis scorul în minutul 9, prin Nistor, care a înscris din penalty. Chindia a ratat un penalty în minutul 29, Straton parând execuția lui Voduț, dar dâmbovițenii au egalat până la urmă prin Leca, cu 5 minute înainte de pauză.

Eugen Neagoe a rulat aproape tot lotul în repriza secundă, iar schimbările multiple au bulversat blocul funcțional al echipei. Chindia a preluat conducerea în minutul 65, prin Filip Mitrovic.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 70, italianul Mattia Montini reușind să marcheze și să evite înfrângerea.

Nistor a ieșit accidentat

Vestea proastă pentru Eugen Neagoe a venit în prima repriză. Conform, paginii oficiale de Facebook a grupării dinamoviste, căpitanul Dan Nistor s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 39, acesta suferind o contractură musculară. 

Florin Prunea, detalii de ultim moment despre accidentarea lui Dan Nistor + ce șanse are să joace cu Viitorul

Dinamo în prima repriză: Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore – Mrzljak, Bru – Sorescu, D. Nistor, A. Mihaiu – Montini
Dinamo în repriza secundă: Piscitelli – Sorescu (88 G. Crețu), Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore – Mrzljak (64 D. Popa), Bru (64 I. Filip), Răuță – Moldoveanu, Perovic, Montini (76 A. Lazăr)
Antrenor: Eugen Neagoe

Vezi și: DINAMO // Denis Ciobotariu devine numărul 1! Eugen Neagoe îl va folosi în locul lui Ricardo Grigore

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
prazburg1948
prazburg1948  •  10 Iulie 2019, 18:35
Postat de ios_ge pe 10 Iulie 2019, 17:03

Fereasca sfantu' sa fim pe ultimele locuri dupa 3 etape. Jar mancati !

Nu zic cu intentie de rau, dar la cati jucatori noi si mediocri aveti, daca scoateti 1 punct din primele 3 etape e bine. Punctul ala probabil il scoateti cu Craiova, fiindca fara Mitrita sau Koljic nu marcam.

1017387414979881
Dragan Ionel  •  10 Iulie 2019, 17:26

Prin grija bulanescului si a lui prunea, nepulitza are un lot ff subtire, 20 dintre care Cretu, Mihaiu si Lazar vor fi doar sporadic si accidental in echipa. Ca sa distruga si ultimele sperante, nea goe il marginalizeaza pe Klimavicius. Daca din primele trei jocuri nu obtinem macar trei puncte, echipa de *** bulanescu-prunea-neagoe trebuie sa dispara. Din pacate, atunci nu se mai poate indrepta nimic: jucatorii indepartati nu mai pot fi recuperati, altii ff greu de adus in conditiile de salarizare impuse si a defectului de imagine produs de echipa incompetentilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ios_ge
ios_ge  •  10 Iulie 2019, 17:03

Fereasca sfantu' sa fim pe ultimele locuri dupa 3 etape. Jar mancati !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează