FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - FC BRUNO'S MAGPIES

Dinamo - FC Bruno's Magpies 6-1 // FOTO Slavko Perovic și Andreas Mihaiu, surprizele lui Eugen Neagoe! „Câinii” au luat gol de la o nou-înființată din Gibraltar

Montini FOTO: Cristi Preda +26   FOTO
Montini FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 21:49

Dinamo a trecut de FC Bruno's Magpies, echipă nou înființată în Gibraltar, scor 6-1, într-un amical disputat la Marbella.

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Marbella (Spania) și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo.

Dinamo a rivalizat cu Barcelona și cu Manchester City ca posesie a mingii! Stai așa că nu e așa, adversară a fost o echipă nou înființată în startul verii și nu oriunde, ci tocmai lângă stânca Gibraltarului! O formație cu nume de pub londonez sau fast food din Birminghan, FC Bruno's Magpies, după ce i s-a năzărit unui milionar din Albion că ar vrea și el el o echipă de fotbal în loc să toace banii pe roabele de șampanii la Nikki Beach.

Și cu cine puteau ieși acești băieți în lume decât cu un amical cu Dinamo. Recomandați ca jucători din ligile inferioare spaniole, cu tricouri de fotbal pe ei, dar niște flăcăi durdulii și, probabil, în ziua liberă de la serviciu, gibraltarienii care vorbeau mai mult spaniolă au fost niște jaloane pe două picioare. Numărul 19 de la ei, cică vârf, și-a tras cu greu burta! „Era bun de bucătar la noi, îl luăm?”, se amuzau dinamoviștii. Cel mai mare ghinion: s-a pierdut o minge dintre cele noi, cu care se va juca în viitorul campionat!

„Câinii” au fost avertizați de la bun început de Eugen Neagoe că vrea seriozitate și că va monitoriza parametrii fizici din meci. Roș-albii au turat la maximum sub soarele andaluz, mai ales după ce s-a auzit amenințător de pe bancă, din partea șefului: „Ce pase dați, vă omor!”. Straton a cerut și el mingea, pofticios, mai ales că iar a făcut cronica partidei pentru asistență. Gibraltarienii iberici au privit pauza de apă ca pe ceva izbăvitor. Trei detalii strict de fotbal vizibile în acest al doilea meci, victorios, după 2-0 cu Linfield, campioana Irlandei de Nord:

- Montini și-a păstrat acel killer instinct în fața porții, o ocazie un gol, după ce, viclean, a beneficiat de o eroare a adversarilor.
- Perovici i-a curentat pe amărâții din fața lui, șut sănătos la colțul scurt, plus reluare cu capul, pune presiune pe golgeterul din sezonul trecut al roș-albilor.
- Apărarea roș-albilor mai are momente de distracție, permițând, probabil, primul gol din istoria clubului gibraltarian. 

FINAL » Dinamo - FC Bruno's Magpies 6-1

  • Au marcat: Montini '20, Sorescu '45, Mihaiu 54, Perovic '75 '77, D. Popa 86 / Gomez 69

S-a terminat partida! Dinamo câștigă, scor 6-1.

min. 86: GOL DINAMO, 6-1: Daniel Popa înscrie din penalty.
min. 77: GOL DINAMO, 5-1:
Atacantul sârb Slavko Perovic reușește „dubla” cu o lovitură de cap. 
min. 75: GOL DINAMO, 4-1:
Slavko Perovic înscrie cu un șut puternic de la marginea careului de 16 metri.
min. 69: GOL FC Bruno's Magpies, scor 3-1: 
Formația nou-înființată din Gibraltar a marcat prin Gomez, spre surprinderea tuturor celor aflați pe banca de rezerve: „Nuuuu cred!”.
min. 53: GOL DINAMO, 3-0
. Andreas Mihaiu marchează din interiorul careului de 16 metri, după o pasă venită de la Sin.
Andreas Mihaiu, mijlocaș ofensiv de 20 de ani, a revenit în lotul „câinilor” după un împrumut la Chindia Târgoviște, formație de alături de care a promovat în Liga 1.
min. 50: Mihaiu ratează de puțin finalizare. Pasa a venit din nou de la „dirijorul” Nistor

Cum arată Dinamo după pauză: Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, Grigore, Sin - Răuță, Nistor - Mihaiu, Lazăr, Popa - Perovici

A început repriza secundă!

Portarul Cătălin Straton e cel mai implicat om al lui Neagoe. În ciuda faptului că a șomat pe durata întregii reprize, imediat după fluierul arbitrului și-a încurajat vocal colegii: „Bravo, bravo, bravo! Foarte bine a jucat toată echipa!”.

+27 FOTO

min. 45: GOL DINAMO, 2-0. Sin, altruist, pasează în fața porții pentru Sorescu după o incursiune în flancul stâng. Bucureștenii intră în avantaj la pauză, scor 2-0.
min. 41:
Sorescu a scăpat singur cu portarul, angajat de Nistor, dar a șutat în oponent. Primul corner al celor de la FC Bruno's Magpies vine la faza imediat următoare.
min. 20, GOL DINAMO:
Golgeterul Montini speculează o eroare în axul central al echipei din Gibraltar.
min. 11:
Daniel Popa reia din întoarcere după o pasă venită de la căpitanul Nistor. Portarul advers respinge. 
min. 8:
Dan Nistor ratează prima ocazie a „câinilor” cu un șut puternic de la marginea careului. 

A început partida!

Echipa de start a lui Dinamo

Straton - Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin - Răuță, I. Filip, Nistor - Sorescu, Montini, Moldoveanu
Antrenor: Eugen Neagoe

Straton, Moura, Sin și Răuță sunt cei patru jucători transferați în această vară care au prins echipa de start.

Roș-albii au jucat un singur meci amical de când sunt în Marbella, 2-0 cu Linfield, campioana Irlandei de Nord. Astăzi vor avea în față un adversar modest, o echipă din liga secundă din Gibraltar.

Totodată, partida a reprezentat meciul de debut pentru antrenorul Eugen Neagoe. Dinamo a fost și la prima apariție cu noul sponsor pe tricouri, însă partida s-a lăsat cu scandal (Detalii AICI).

Programul lui Dinamo în Spania

  • 26 iunie: Linfield (Irlanda de Nord) 2-0 (Detalii AICI)
  • 30 iunie: FC Bruno's Magpies (Gibraltar)
  • 3 iulie: Kilmarnock (Scoția)

Jucătorii s-au antrenat și azi, în ziua meciului. Iată imagini de la ședința de pregătire:

Dinamo, cantonament Marbella +27 FOTO

Citește și:

Trimisul GSP în Marbella a analizat cele 6 transferuri ale lui Dinamo: Straton e noul Lobonț + cine face „munca murdară” și cine a fost timid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  01 Iulie 2019, 14:51

Ce tot o ,tineti cu "Dinamo a primit gol de la o echipa de liga a doua din Gibraltar",asa este la antrenament,se ruleaza tot lotul,se urmaresc anumite scheme,atentia si concentrarea nu este ca la un meci oficial Dar cum este cand primesti trei goluri de la o echipa de liga a doua intr-un meci oficial,chiar daca liga a doua din Romania este mai rasarita decat liga a doua din Gibratar Nu stiti la ce ma refer,uite mai jos:Hermanstad-FCSB -3-0 in cupaRomaniei. Hai comentati,sau nu aveti voie?

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Iulie 2019, 08:16
Postat de 7manuel pe 01 Iulie 2019, 06:11

Astia iau gol si de la o echipa din Papua Noua Guinee.

am auzit ca fecesebistii sunt foarte prosti...ai auzit de echipa coltea brasov din liga 5? cica ar fi marcat contra echipei fcfcsb..

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Iulie 2019, 07:12

dupa mintea lui apostol o echipa nou infiintata nu are voie sa inscrie ...hahaha

Vezi toate comentariile (43)
Comentează