FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOG

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Kevin Bru, fără secrete în fața fanilor: „Văd și creez culoare, sunt cu matematica” + Ce a spus despre Gheorghe Hagi și Ionuț Negoiță

Kevin Bru a semnat  cu Dinamo pe un an // FOTO: Cristi Preda
Kevin Bru a semnat cu Dinamo pe un an // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 10:23

Kevin Bru, noul transfer al lui Dinamo, recomandat ca un optar ce poate face diferența, box-to-box, s-a destăinuit Gazetei Sporturilor și face contactul cu fotbalul românesc.

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo

Kevin Bru, 30 de ani, e parte din noile transferuri cu care Dinamo vrea să facă uitat sezonul negru, precedent. Mijlocașul central, căpitan al naționalei statului Mauritius, a început de ieri antrenamentele cu roș-albii, însă a făcut doar stretching cu coechipierii, în rest s-a pregătit separat sub comanda secundului Sebastian Moga.

Probabil, va fi menajat diseară, în amicalul cu FC Brunus, echipă nou înființată în Gibraltar, în al doilea meci de verificare al "câinilor" la Marbella. Bru va juca sigur în ultima partidă din Spania, cu Wigan, de pe 3 iulie.

Kevin s-a prezentat fanilor dinamoviști și-a fost surprins când a auzit că a semnat cu o echipă ce-și poate schimba patronatul! Fotbalistul a jucat ultima oară la Apollon Limassol, inclusiv în Europa League, într-o grupă cu Eintracht Frankfurt, Marseille și Lazio. 

 

Iată cele mai interesante declarații ale jucătorului:

"Mă simt bine, gata de luptă, gata de campionat. Am avut și alte oferte din România, din restul Europei, dar nu mi s-au părut la fel de tentante. Am vorbit cu managerul, ne-am conectat imediat și iată că sunt dinamovist"

"Am auzit că antrenorul m-a comparat cu Steven Gerrard sau a spus că sunt în stilul lui, mă onorează, dar eu știu care sunt calitățile mele și cum era liderul lui Liverpool. Sper să fiu jumătate din Stevie G la Dinamo și tot va fi bine!"

 "Sunt genul de fotbalist căruia îi place să lase mingea să vorbească pe teren, să paseze, să aibă controlul ei și al meciului. Văd și creez culoare, sunt cu matematica. Îmi place să gândesc, să fac jocul să curgă. Pot juca și defensiv, dar nu e prima mea calitate. Nu sunt distrugător, mie îmi place cu mingea"

"Când eram mai tânăr îmi plăceau Riquelme, Kaka, fotbaliștii inteligenți. Întotdeauna m-am raportat la ei doi, fotbaliști care gândeau pe teren. Acum, îmi plac Modrici, Kroos, Ozil, genul acesta"

 "Auzisem de liga românească, de câteva echipe de la voi. Nu trebuie să vă mire, sunt în fotbal, n-ai cum să nu auzi, asta e meseria! Vorbim de echipe ce-au fost în cupele europene. Știu că Dinamo a trecut prin niște probleme, sper că s-au rezolvat, trebuie să fie din nou un nume important și, de ce nu, să se lupte la titlu"

 "E clar că atunci când spui România, spui Hagi! Am văzut meciuri ale naționalei voastre contra Franței. Am înțeles că București e un oraș frumos, ceva gen Paris. Dracula? (râde) N-am auzit de el, chiar nu știu cine e sau ce reprezintă"

 "Patronul lui Dinamo vrea să vândă clubul? Hmm, aud în premieră asta! Păi, ce să zic? Este opțiunea lui, eu o să-mi fac treaba ca fotbalist și să dau tot ce este mai bun pentru echipă"

"Mama și tata sunt originari din Mauritius, apoi s-au mutat în Franța. Eu sunt născut la Paris, dar am rude în insulă, am ajuns să joc pentru naționala Mauritius, am fost și căpitan de echipă, sunt tare mândru de acest lucru. Țara părinților mei este foarte frumoasă, cu peisaje superbe, unele îți taie respirația. Sunt plaje pe care le vezi în postere"

"Sunt genul familist, am deja un băiețel de 3 ani, un altul e pe drum, peste câteva săptămâni. Hobby-ul meu este să am grijă de copii! Încerc să fiu un tată bun, învăț zi de zi, încerc să ofer niște lecții pozitive, să ne jucăm cu mingea, când sunt acasă, să vorbesc zilnic când sunt plecat"

Kevin Bru, mijlocaș Dinamo

47%este procentajul minutelor jucate de Bru la Apollon Limassol (locul 3 în Cipru) în ultima ediție, unde a marcat de 4 ori în 24 de partide

14 selecțiiare Bru la naționala insulei Mauritius, a dat și un gol

"Am mai jucat în străinătate, în Anglia, în Cipru, în Bulgaria, așa că mă adaptez repede și oriunde. La Dinamo trebuie să arăt că sunt foarte bun și că merit transferul"
Kevin Bru, mijlocaș Dinamo

Vezi și:

EXCLUSIV Lovitură dată de Dinamo!  Mrzljak s-a înțeles cu „câinii” » Oficialii îi caută bilet pentru a merge în cantonamentul din Spania

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează