FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mrzljak la Dinamo // EXCLUSIV Lovitură dată de Dinamo! Filip Mrzljak s-a înțeles cu „câinii” » Diseară ajunge în cantonamentul din Spania

Filip Mrzljak, dreapta
Filip Mrzljak, dreapta

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 09:26

Filip Mrzljak (26 de ani) a ajuns la un acord cu Dinamo azi-noapte, iar oficialii i-au cumpărat bilet pentru a merge diseară în cantonamentul din Marbella.

Negocierile au durat în jur de o lună, dar într-un final fostul căpitan al Astrei a fost convins. Închizătorul va avea unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo și va primi o sumă consistentă la semnarea contractului, lucru care nu s-a mai întâmplat de mult în Ștefan cel Mare.

13.000 €va fi salariul lunar al lui Mrzljak la Dinamo, la fel cât ia și căpitanul Dan Nistor

La un moment dat, negocierile au fost la un pas să se oprească, oficialii dinamoviști fiind deranjați de faptul că Filip evita să dea un răspuns ferm, dar cel care a insistat pentru jucător a fost antrenorul Eugen Neagoe. Tehnicianul consideră că fotbalistul e cel mai bun închizător din Liga 1.

GSP a anunțat de pe 13 iunie că Dinamo e interesată de Mrzljak, iar Prunea declara la momentul respectiv că „Filip este un fotbalist interesant, pe care oricine din România și l-ar dori. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, astăzi putem semna cu unul, cu doi, cu trei sau cu niciunul”.

1.000.000 €valorează Mrzljak în acest moment, conform transfermarkt.de

2goluri în 26 de meciuri a marcat Mrzljak pentru Astra în sezonul de Liga 1 recent încheiat

dinamo
bursa transferurilor DINAMO

Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber de contract), Brito (liber)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Simon Zenke, Facundo Mallo (Rapid)

Citește și:

PCH, amenințare în stil mafiot pe Facebook la adresa lui Ionuț Negoiță: „Urcăm peste tine câteva etaje...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
bogdany8
bogdany8  •  30 Iunie 2019, 16:15
Postat de ge0x pe 30 Iunie 2019, 12:06

Sorescu e mijlocaș dreapta. Rednic l-a băgat fundaș dreapta o perioadă. Pe stânga e Aliji fundaș. Terminați cu Sorescu fundaș stânga ca vorbiți aiurea. Sorescu și Ciobotariu sau Grigore.. Ăștia sunt u21. Și Moldoveanu.

Aliji a plecat mister, si a reziliat contractu acum 2 zile, esti in urma rau cu stirile se pare.

ionut.07
ionut.07  •  30 Iunie 2019, 15:14

O campanie de achizitii buna. Desi e greu ca cineva sa se lupta cu CFR la campionat, sa speram ca Dinamo va fi printre primele 3 clasate. Pentru altceva, e nevoie si de noroc. Evident, ca-n orice campanie de achizitii, fie ca s-a platit o suma de bani, mai mare sau mai mica, pe acei jucatori, fie ca au venit liberi de contract, e nevoie de o acomodare pentru jucatorii veniti. Nimeni nu garanteaza ca se vor acomoda. E bine ca au venit si jucatori care au jucat bine, titulari, in Liga 1: Mrlijak, Sin, Bejan sau Straton. Ei deja cunosc fotbalul romanesc.

ionut.07
ionut.07  •  30 Iunie 2019, 14:47

Sin, Mrzjiak si Bejan sunt jucatori care au confirmat si au jucat bine si sezonul trecut. Ultimii doi in play-off. Straton, statistic vorbind, este unul dintre primii 3 portari din tara si nu e vina lui de constructia lotulurilor echipelor unde a jucat sau de factorii care au dus la retrogradarea echipelor. Jucatorii straini au jucat titulari (ultima oara ca titulari) la echipele unde au evoluat si in campionate mai puternice decat cel autohton. O exceptie este atacantul sarb. Sa vedem acum daca se vor acomoda. Referitor la nr jucatorilor veniti, desi multi spun ca iarasi au venit prea multi jucatori, de data asta era nevoie. Cu alte Zenke, Christovao si lista poate continua, nu se putea spera nici macar la play-off, daramite sa avem alte pretentii. Acum, teoretic, Dinamo are un lot bun. Sa vedem cat de repede si cum se vor integra jucatorii veniti.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează